FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

VIDEO Adi, fii sincer, tu chiar nu vezi poarta? :D » 4 ocazii uluitoare ratate de "Motoreta" lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 10:06

Adi Popa nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei la Steaua şi în ultimele 4 etape s-a specializat în ratări uriaşe.

Chiar dacă aseară a avut o cursă superbă la golul al doilea al campioanei, " Motoreta" lui Gigi Becali nu mai găseşte poarta adversarilor. La 0-0, Tade l-a găsit perfect pe Adi Popa, însă mijlocaşul nu a reuşit să introducă mingea în poartă din doar cîţiva metri. Vezi aici ratarea uluitoare cu CS U Craiova.

 Nu a fost singura de acest gen în ultimele runde. Steaua nu a cîştigat timp de 3 meciuri şi în fiecare partidă Popa a avut cîte o ocazie uriaşă. În Derby de România a ratat în debutul reprizei o şansă imensă la scorul de 0-0, un gol putînd schimba soarta partidei. [Ratarea cu Dinamo]. Pînă la urmă, campioana a pierdut după 4 ani cu Dinamo, scor 1-3.

La fel s-a întîmplat şi cu Astra, tot la 0-0. Micuţul mijlocaş a scăpat singur cu Silviu Lung jr., însă a tras slab, în piciorul portarului liderului Ligii 1. Ratarea cu Astra

Popa a avut o ocazie importantă şi cu Tg. Mureş, însă nici atunci nu a reuşit să înscrie. Fotbalistul Stelei a marcat un singur gol în acest sezon din Liga 1, chiar cu ASA Tg. Mureş, în etapa a 7-a.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
utraian
utraian  •  07 Decembrie 2015, 11:29

daca mai venise si marele partzar Oprea sa strice treaba, s-a vazut cat de fragila e treaba. Pana nu a intrat cu militianul in sant si i s-a stricat sandramaua. Asa se intampla la cei de cacao

vladutz13
vladutz13  •  07 Decembrie 2015, 11:23

Sincer, daca Steaua marca la 0-0 in meciurile cu Dinamo si Astra, probabil le si castiga... le dominase pe amandoua pana in momentul ala. Bine, nu stii niciodata in fotbal, insa poti sa-l acuzi pe Popa ca a mancat 8 puncte Stelei.... e aripa ofensiva intr-un 4-2-3-1 si el rateaza ocazii ca astea, are doar un gol dat in 21 de etape. Nu inteleg cum unii il considera om de Nationala.... e absurd, nu este, in niciun caz la forma de acum

bibi_jupanul
bibi_jupanul  •  07 Decembrie 2015, 11:20
Postat de utraian pe 07 Decembrie 2015, 11:17

lasati omul in pace, hahalerelor! Cica "Chiar dacă aseară a avut o cursă superbă la golul al doilea al campioanei, " Motoreta" etc. sunteti gainari. De ex, Barcelona l-a cumparat pe Suarez , dupa ce ii musca ala pe toti.. Pentru ratati ca voi, aia insemna zoo.. Pentru adevarati campioni, asta insemna AMBITIE MARE. Acea cursa il caracterizeaza pe motoparta asta, sper sa se trezeasca si sa va bage in nas tot ce ii iese din esapament, mari vedete ce sunteti, dar necunoscute

Corect, a avut ratari, asta e, se putea si mai bine. Dar macar face cursele alea pe dreapta, ceea ce nu vezi la nici un mijlocas roman momentan. In plus alearga mult si in aparare, face presing recupereaza mingi, asta nu stiu daca vede multa lume.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează