FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Mircea Sandu îi desființează pe cei de la FRF: "Dacă îi suspendă pe steliști, Gigi le cere 20 de milioane daune!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 18:19

Mircea Sandu dă de pămînt cu oamenii care au organizat cantonamentul echipei naționale în Turcia și spune că nu înțelege cum s-a ajuns ca acesta să coste 250.000 de euro. De asemenea, fostul șef de la FRF îi ia apărarea Stelei în războiul cu Iordănescu. 

"Am plecat de la 50 de dolari salariu și la diurnă la 10 dolari. Am ajuns la 4000 de euro în ultimii ani. Jucătorii au 250 de euro, sau 500, depinde. La șușanele trebuie să se dea mai puțin. Turneul ăsta a fost o șușanea. Asta a fost o selecționată divizionară, nu e echipă națională. Dacă era echipa națională, se juca la o dată FIFA.

Steaua are dreptate în scandalul ăsta. Nu e dată FIFA, orice club cîștigă la orice tribunal sportiv. Cineva trebuia să-i informeze.

Eu ca președinte nu sancționam chestiile astea. Nu înțeleg nici cum au dat 250.000 de euro pe cantonamentul ăsta. Eu nu înțeleg de ce Iordănescu nu și-a trimis oamenii la toate cluburile, să vorbească cu ei, să întocmească niște rapoarte.

Dacă Iordănescu venea la mine, îi ziceam nu. A, dacă pleca în Spania și juca împotriva unor naționale, mă gîndeam. Dar așa, nu. A fost o înțelege între FRF și Steaua, clar. Nu o să se ia nici o decizie împotriva Stelei. Dacă se va întîmpla asta, eu nu mai dau nici un interviu în viața mea. Dacă îi suspendă pe steliști, Gigi le cere 20 de milioane daune", a zis Mircea Sandu la DigiSport. 

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Nationala
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (48)
cris4co
cris4co  •  08 Februarie 2016, 21:03

de ce nu ai iesit tu Sandule inainte de cantonament sa spui public ca nici o echipa nu trebuie sa-si lase jucatorii la acest turneu? Nu se mai ducea nimeni si cu asta basta.steaua trebuie depunctata iar jucatorii ei suspendati.

ottobraun
ottobraun  •  08 Februarie 2016, 20:00

la puscarie bha Sandule !

merace
merace  •  08 Februarie 2016, 19:57
Postat de Robert Sandu pe 08 Februarie 2016, 19:27

Pai, problema e ca regulamentul II DA dreptate. Tocmai asta e problema. Regulamentul spune clar ca, daca nu e data FIFA, cluburile decid daca dau sau nu drumul jucatorilor la selectionatele nationale/divizionare.

daca regulamentele dau dreptate cuiva, sa castige acela in instante. Dar cineva nu e prea sigur pe regulament, de se tot bate in presa... :D

Vezi toate comentariile (48)
Comentează