FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, 20:30 GSP.RO, DIGI, DOLCE, PROTV

Reghecampf > Rednic » Înainte de Derby de România, antrenorul Stelei are un plus în fața antrenorului lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 09:33

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a publicat un material despre statistica acestui meci și despre cum s-au descurcat cei doi antrenori în meciurile cu marea rivală.

Unul dintre cele mai interesante dueluri din această seară va fi cel dintre Mircea Rednic și Laurențiu Reghecampf, în care tehnicianul Stelei este în avantaj.

Cei doi nu s-au aflat niciodată faţă în faţă într-un Derby de România, dar s-au duelat în două rânduri la alte echipe. Ambele dispute au avut loc pe parcursul anului 2012. Mai întâi, Reghecampf l-a bătut pe Rednic în meciul Astra - Chiajna 0-2. Apoi, în septembrie, a câştigat Reghe, care se afla pe banca Stelei, iar Rednic conducea Petrolul. A fost 2-1 pentru roş-albaştri.

Citește materialul integral în ediția Gazetei Sporturilor, la chioșc sau în varianta digitală, și află care este situația meciurilor dintre Rednic și Steaua și cea a meciurilor dintre Reghecampf și Dinamo!

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (17)
adianghelescu
adianghelescu  •  03 Martie 2016, 10:26
Postat de spartanul pe 03 Martie 2016, 10:21

si care avantaj acum rege chap il are pe petrescu ca avantaj ce avantaj mai mare vreti ***

asa e cel mai mare avantaj hotul cu fata de copil tembel

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Martie 2016, 11:15
Postat de tazdevil pe 03 Martie 2016, 11:04

Eu spun ca Rednic are un atu in fata Stelei,prin victoria din ultimul meci direct.........sau nu??? In fine,precum amicul Magheru......campionatul conteaza,restul......lucky loosers

Nici nu stiu daca o sa ma uit !! Am emotii mari . Sunt deja sleit emotional dupa 8 ani in care nu am mai fost in stare sa luam campionatul . De fapt sunt cam satul de toate .Echipe mari disparute . Echipe care si acum se straduie sa supravietuiasca !! N.A inchis s.a.m.d . Sper sa fie un meci interesant cel arbitrat de anti bucurestenul radu petrescu . Succes si voua !! Am iesit. Ciao !

1035504319811062
Romeo Daniel  •  03 Martie 2016, 10:40

Incep cu 'sunt stelist'. Daca Reghe joaca fara: Pintilii,Filip si Tosca sunt sigur ca Steaua castiga. Acesti 3 jucatori sunt cei mai slabi din intoria acestei echipe. Cu ei in teren pariez ca Dinamo castiga fara probleme. Sper ca in acest meci sa folosim 2 atacanti :Tade si Marica si un si un singur inchizator: Bourceanu sau Muniru.....in rest nu conteaza.... sper ca echipa mai buna sa castige si arbitrul sa nu faca greseli majore.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează