FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Steaua a făcut primul antrenament din cantonamentul de la Brașov » Un nou sistem revoluționar folosit de Reghe

Foto: Steauafc.com +10   FOTO
Foto: Steauafc.com

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 23:47

Steaua a efectuat marți dimineață primul antrenament de la Brașov, acolo unde Laurențiu Reghecampf a decis să organizeze un cantonament în pauza competițională survenită în urma amicalelor naționalei.

Ros-albaștrii au participat la o sesiune de pregătire axată pe exerciții fizice intense, după care au revenit la hotelul la care sunt cazați, anunță site-ul oficial al Stelei

Dupa-amiaza, fotbaliștii campioanei României au participat la un antrenament de recuperare la piscina hotelului.

Reghecampf a adus un nou stil de antrenament la Steaua, cel cu electrostimulatoarele Wireless VisionBody, care îi ajută pe jucători la întărirea ligamentelor și articulaților, definirea și tonifierea musculaturii. Cu această tehnologie se pot antrena 8 jucători deodată.

Fotbaliștii au fost îmbrăcați cu un costum special, numit Visionbody, care permitea stimularea electrică a mușchilor. Acest nou stil de antrenament pune la lucru toate cele 9 grupe de mușchi importante ale corpului.

Cel care i-a propus lui Reghecampf această nouă tehnică e Mircea Brânzei, unic importator si distribuitor Visionbody în România și administratorul liniei de clinici Fit4you. 

 

Steaua a scos asul din maneca. Pas cu pas mai aproape de titlu. Antrenamentele cu Electrostimulare Wireless VisionBody...

Posted by Branzei Mircea on 22 Martie 2016

 

12321247 10208155569979691 3333920963155941276 n

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (18)
jony1973
jony1973  •  23 Martie 2016, 07:02

Asta pentru a arunca praf in ochii celor implicati in fenomenul fotbal in Romania. Pentru ca la meciuri le v-a administra in continuare doza dubla de "energizante" la inceputul si la pauza meciurilor. E greu de trait intr-o tara cu institutii putred de corupte, care nu-si fac datoria pentru care sunt platiti!

1425838917717550
John Milne  •  23 Martie 2016, 00:03

Ar fi si articole despre dinamo aka Rusinea Sekurista dar nu este absolut ni.ic de scris .

romeverest
romeverest  •  23 Martie 2016, 00:01

Senzational....aceasta stire a ajuns sa fie publicata de toate marile ziare sportive ale lumii !! Cu toate ca aeroporturile din Europa sunt in stare de alerta in urma atentatelor de la Bruxelles, preparatorii fizici de la Real Madrid, Barcelona, Bayern si eventual Juventus, se inghesuie sa ajunga cat mai rapid la Brasov ca sa vada marea minune folosita de Reghecampf !! Cat de penibili sunteti !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează