FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali schimbă antrenorul din cu totul alte motive decât parcursul mult sub așteptări! Cine e alesul

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 01:00

Becali pregătește schimbarea pe banca Stelei. Edward Iordănescu este dorit de patronul echipei pentru a-i lua locul lui Laurențiu Reghecampf.

Schimbarea lui Reghecampf cu Iordănescu junior nu a fost doar o tactică folosită de Becali în preajma partidei cu Pandurii. Gigi nu a urmărit să-l câștige pe Edward de partea Stelei în duelul ei cu Astra, chiar ia în calcul numirea tehnicianului în vârstă de 37 de ani.

Ratarea titlului e un pretext la îndemână. Becali nu se gândește
să-l înlocuiască pe Reghe doar din cauza parcursului sub așteptări
din play-off, ci are cu totul alte motive, pe care le consideră mult mai importante. Unul dintre ele este încercarea de a-i recâștiga pe fani.

În ediția tipărită a Gazetei afli celelalte motive pentru care insistă Becali să-l aducă pe Iordănescu jr. la echipă! Poți răsfoi ziarul și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Trofeele lui Gâlcă vs. "trofeul" lui Reghecampf. Cum se consolează antrenorul Stelei după un sezon ratat

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (42)
1019483744751879
Fota Eugen  •  03 Mai 2016, 14:47

Nimeni nu spune despre faptul ca fcsb-ul a fost echipa care nu a trimis in iarna, jucatorii la nationala si a facut pregatirea cu tot lotul.Daca si in aceste conditii tu vrei 11 m , eliminari de jucatori din echipele adverse ca sa castigi 3 puncte, atunci....sunt probleme mari de tot acolo, in conditiile in care ai fost singura echipa care a investit in jucatori si aproape singura cu salariile platite la zi.Cand am auzit declaratia lui Pintilii de dupa jocul cu Pandurii mi-am dat seama ca ei aranjeasara deja cu aditionalii sa le dea 11 m( ca si in meciul de la Severin), dar Petrescu n-a bagat botul.Referitor la Iordanescu jr., acesta nu pleaca de la Tg-jiu decat in momentul cand nu mai are nicio solutie de finantare.Este cu mult, ca antrnor si ca om, peste ''soareli meu'' Reghe.Daca la Pandurii n-ar fi fost probleme cu banii, acestia cu siguranta ar fi castigat campionatul la pas. Nici Astra si nici Steaua nu i-a surprins cu nimic in acest campionat, desi Pandurii a jucat toate meciurile in deplasare(cei de la Severin vin la meciuri doar ca sa sustina adversarii Pandurilor).

polistul68
polistul68  •  03 Mai 2016, 11:10
Postat de vasglo pe 03 Mai 2016, 10:07

Esti cam naiv amice! Chiar nu stii ca UNICA STEAUA e singura care conteaza in fotbalul romanesc, ca pierde ori castiga, de ea se vorbeste?? De ce oare se roaga frustratii antistelisti ca Steaua sa dispara, ba chiar unii se iluzioneaza ca asta, de azi, nu e Steaua, e o clona??...-:)

Dupa gindirea ta, sutnem cam multi naivi pe aici....faptul ca Jiji isi foloseste banii in a-si atinge scopul, se vede clar si aici. Din pacate, nu stiu daca ai aflat, dar Steaua ta, sau cum se numeste nu mai campioana, nu mai e cap de serie in tragerile la sorti, si grupele cupelor europene sunt tot mai departe...Asa ca, nu stiu care din noi e mai naiv....cel ce spera ca si in mass-media sa apara "curatenia", sau cei ce inca spera sa reinvie o cauza moarta.

104772133226352
Petre Radulescu  •  03 Mai 2016, 09:41
Postat de adianghelescu pe 03 Mai 2016, 09:18

bai ziaristilor nu ati priceput ASTRA e campioana si voi vorbiti tot de surogatul creat de jiji numai pentru joaca lui ar fi cazul ca macar in ceasul al 12 lea sa dati cezarului ce e al cezarului ***

Frustratel, ziaristii vorbesc (fac stiri) despre cei care au popularitate. Iar supercampioana Steaua are! Are milioane de suporteri. Din pacate echipa din Giurgiu sufera la acest capitol. Poate schimbati voi, copiii de meletenni, echipa, si asa de 10 ani sub un zero absolut pt. fotbalul romanesc, si vor avea si ei ce sustinatori. Atunci sa vezi articole pe banda rulanta dedicate astralilor! :))))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează