FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dinu Gheorghe, desființat de Daniel Niculae pe Facebook, la miezul nopții: "Winter is coming"

Dinu Gheorghe vs A White Walker
Dinu Gheorghe vs A White Walker

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 13:39

Daniel Niculae a postat un mesaj enigmatic pe Facebook. Imediat prietenii săi de pe rețeaua de socializare au reacționat în comentarii, fiind convinși că postarea atacantului Astrei se refera la Dinu Gheorghe. 

"Cred că majoritatea urmăriţi «Game of Thrones» şi îi cunoaşteţi pe «umblătorii albi» sau «morţii-vii».

Eh, un astfel de «mort-viu», după ce practic a netezit drumul către insolvenţă/faliment a două echipe de mare tradiţie ale fotbalului românesc şi a înglodat în datorii o alta (care, sic, avea să reuşească) îşi dă cu părerea despre fotbal, în general, cu o nonşalanţă aparte.

Noroc că ultimii pe la care a trecut şi-au dat seama la timp şi l-au trimis «Dincolo de zid» pe acest «prieten». Judgement day (Winter) is coming", a scris Daniel Niculae pe Facebook.

Dinu Gheorghe s-a despărțit de Astra în noiembrie 2014, a fost președinte la Dinamo când echipa era în insolvență, până în august 2015, apoi a mers la Rapid, echipă aflată în faliment, în aprilie 2016. În toată această perioadă a fost și analist Digisport.

"Astra are mari probleme. Daniel Niculae nu e o soluție ca titular pentru giurgiuveni. Alibec este accidentat și revine abia peste vreo 3 săptămâni"Dinu Gheorghe aseară la Digi, după Astra- Dinamo 1-4

s-a alăturat și rada

Antrenorul Marian Rada a postat și el pe Facebook legat de acest conflict, parodiind foste declarații ale lui Dinu Gheorghe:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (67)
cry_67
cry_67  •  24 Iulie 2016, 14:51

RUSINE!!!! Tara nimanui si tara care OMOARA fotbalul / sportul!!! M-am saturat de echipe clona si de manarii or.dhinarhe!!!!!!!!!!!! 1. Steaua - FCSB, ACS, FCS, samd..... 2. Craiova - "U", CSU, CS, FC.. etc.. 3. Constanta - Farul, Constanta, ACS, .... 4. Pitesti - FC, ACS, FCM, Tarlungeni... samd.. 5. TIMISOARA - ACS, POLI "T", CFR "T".. samd... 6. Ploiesti - FC, CSM, si alte cele... 7. Suceava - Nord Club Foresta Suceava, Cetatea.. (acum ACS Foresta) 8. Galati - Otelul, FC, AC... (am ales unele denumiri la intamplare) Resita, Cluj, Tg Jiu, Sportul, National/Progresul, UTA.. (si cu siguranta multe altele pe care le-am uitat acum..) se zbat in anonimat si/sau au disparut!!!! Avem o Luga plina de echipe in insolventa si fara drept de joc in Europa!!!! Unic in LUME!!!!!! RUSINE celor care permit sa se intample asa ceva!!!!! In loc sa se faca ceva sa nu se piarda identitatea cluburilor, ajungem in a avea 2-3 echipe ale aceluiasi oras cu suporteri IMPARTITI/DIVIZATI si confuzi. RUSINE FRF, LPF si Comitetului Sportiv ce se ocupa de organigrama si buna desfasurare a competitiilor!!!! Trebuie un moment ZERO in care sa se refaca totul. Sa auzim ca FARUL, o echipa de traditie sa fie de fapt BERCENI ( o mizerie a fotbalului si niste blatisti!!!), sa auzim de echipe fantome precum, "MACIUCA", "TARLUNGENI", "CLINCENI".. petarde de echipe !!!! SI NOI NE DORIM PERFORMANTA IN EUROPA !!!!!!! RUSINE sa va fie!!!!

gicab
gicab  •  24 Iulie 2016, 16:01

Bakunin pune bazele organizației „Fraternitatea Internaționalǎ Revoluționarǎ”. Condițiile de aderare erau: ateismul; respingerea statului, a armatei și a Bisericii; pacifismul, anti-militarismul; neacceptarea proprietății private și a principiului redistribuirii de tip capitalist.

gicab
gicab  •  24 Iulie 2016, 15:41

STEAUA ARENA e un fel de a spune I LOVE YOU sa moara mama

Vezi toate comentariile (67)
Comentează