FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Ioan Andone a analizat prestația cu Steaua: "Așa le mai dădeam cel puțin două goluri" » Ce spune despre Tamaş şi cum l-a criticat pe Filip

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 19:44

Antrenorul lui Dinamo a analizat prestația jucătorilor săi în meciul contra Stelei și a identificat principala greșeală tactică din cauza cărei dinamoviștii nu au marcat mai multe goluri.

"Dacă linia mea de apărare era 10 metri mai sus, cel puțin două goluri le mai dădeam. Pentru campionatul României pare că suntem nouă în apărare, am fost foarte bine organizați", a spus Ioan Andone la Digi Sport.

Acesta este de părere că principalul atu al Stelei este calitatea tehnică a jucătorilor și a vorbit despre intervenția lui Filip asupra lui Popa, în urma căreia fundașul dinamovist a fost eliminat.

"Tamaș a dat vreo trei centrări prin spatele porții. Steaua are calitate tehnică, nu altceva.

Am discutat cu FIlip și i-am tot spus toată săptămâna. El a vrut să facă un fault tactic. La echipa națională, gesturile astea te costă și nu e prima dată. Am crezut că s-a maturizat", a adăugat Andone.

Meciul dintre Steaua și Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (116)
catalynn
catalynn  •  23 August 2016, 21:55
Postat de sadiku pe 23 August 2016, 21:47

Esti printre putinii stelisti de pe acest site cu care se poate purta un dialog civilizat ..

Din pacate si pe forum, ca si la meciuri, steliști nu mai participa din jena profunda pe care o provoacă asocierea sub orice forma a clubului pe care il iubim cu acest personaj care face de ras însăși noțiunea de om. Au rămas doar cateva jijisti exact dupa chipul si asemănarea "patronului". Mai tii minte cand "dialoga" cu "muncitorii" de la Antena 1?! Sunt mai mult de 10 ani de atunci, insa sunt sigur ca mai exista pe YouTube. Deci ce pretentii poti avea de la becaliști?!

steaua.rusinea.europei
steaua.rusinea.europei  •  23 August 2016, 21:38
Postat de daweroirl pe 23 August 2016, 21:36

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku
sadiku  •  23 August 2016, 21:38
Postat de gerulozaurus pe 23 August 2016, 21:35

***

Am intrebat-o pe mama ...a zis ca esti cel mai prost om de pe internet :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ..si a mai zis ca esti baiat de baiat ....fiul lui Valah si Maricel :)))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (116)
Comentează