INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPELE EUROPA LEAGUE

Reacţia lui Reghe după ce a aflat că va evolua împotriva unei echipe retrogradate în Europa League: "Grupă uşoară? Zurich a câştigat toate meciurile până acum!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 15:22

 Steaua va evolua în grupele Europa League împotriva lui Villarreal, FC Zurich şi Osmanlispor, iar Laurenţiu Reghecampf a susţinut imediat o conferinţă de presă pentru a discuta despre adversare.

Roş-albaştrii au avut şi noroc la tragerea la sorţi, mai ales că FC Zurich au retrogradat în liga secundă la finalul sezonului trecut. Chiar şi aşa, Reghe îi laudă pe elveţieni:

"Nu este o grupă uşoară. FC Zurich a câştigat toate meciurile până acum, a câştigat Cupa, are calitate chiar dacă este în liga a doua.

Noi vrem calificarea în primăvara europeană, este ceea ce ne dorim. Dacă vom ajunge mai sus în competiţie vom juca şi cu formaţii mult mai puternice.

Este foarte bine pentru fotbalul românesc că avem două echipe în grupe. Sper să facem cât mai multe puncte. Rezultatul Astrei a fost unul normal, a jucat mult mai bine decât West Ham. Din acest motiv e şi fotbalul foarte frumos, pierzi 5-1 în campionat, câştigi 1-0 cu West Ham.

Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc să ne calificăm mai departe. Dacă ai o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor va fi şi mai multă calitate în campionat".

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (54)
balauru48
balauru48  •  26 August 2016, 18:00
Postat de khal_37 pe 26 August 2016, 17:46

5. UN CARACTER INFECT Dacă a murit capra ta şi vrei să moară şi capra vecinului, dacă îţi place să bârfeşti în loc să îţi vezi de existenţa ta, dacă îţi moare sufletul de invidie faţă de realizările altora în loc să te bucuri de realizările tale chiar dacă sunt mai mici, dacă faci sex cu partenerul de viaţă al celui mai bun prieten sau celei mai bune prietene, dacă îţi trădezi oamenii când aceştia ţi-au încredinţat încrederea lor, dacă minţi şi calci pe cadavre pentru a-ţi atinge scopurile, dacă nu poţi întinde o mâna de ajutor semenului tău aflat în suferinţă, atunci ai un caracter infect şi eşti foarte aproape să fii un mare prost sau o mare proastă. Depinde de ce scor ai la ceilalţi factori. Pentru că dacă stai excelent la restul punctelor tot mai ai o şansă să fii un geniu machiavelic rău intenţionat, dar nu eşti prost sau proastă.

scrii mult si prost, fiindca asa esti, prost. deci individ mai bolnav decat tine nu exista pe gsp

khal_37
khal_37  •  26 August 2016, 17:52
Postat de eugen76_pan pe 26 August 2016, 17:42

eu am spus intotdeauna ca mizeria de la UEFA ar trebui schimbata din radacina. CUM ii rebagi in competie pe loseri.?Astra si-a castigat pe teren locul in grupe..dar loserii de la fcsb nu mai aveau ce sa caute in cupele europene dupa ce a batjocorit Romania cu umilinta 0-5

Eu am spus intotdeauna ca mizeria de frf si lpf trebuiesc desfiintate. Cum poate o clona sa debuteze direct in liga a 2-a doar pentru ca in spatele acesteia se afla partidul politic de stanga, fostul pcr-fsn-pdsr actual psd prin primarita olguta ,,infractoarea'', *** a lui ponta,, copy-paste'' cel care inainte de a fi ,,debarcat'' a alocat din bugetul guvernului Romaniei suma de 66 de milioane de euro pentru ca primarita psd sa-si faca si stadion nou....ipocrizia cu lipsa de carcter merg mana in mana, la tine fac casa buna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baba_yaga
baba_yaga  •  26 August 2016, 18:17

Omu' cu petul (de 0,5 l) în mâna stângă deja a început să tremure !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează