FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Șumudică e dezamăgit: "Asta e, în viață trebuie să-ți dai seama cu ce oameni lucrezi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 23:09

Marius Șumudică a învins Viktoria Plzen cu Astra, 2-1 în Cehia, primul gol aparținându-i lui Alibec. Antrenorul spune că după meci a fost contactat pentru transferul atacantului acontat deja de Steaua.

"A venit un prieten din Praga la meciul cu Plzen și mi-a zis că pe Alibec îl vor echipele din oraș, i-am spus că deja a fost cumpărat de Steaua. Sper ca atunci când va ajunge acolo să nu mai spună lumea că e nepregătit, cum se spune acum de Boldrin și de De Amorim. Sunt de două luni jumate la Steaua, cine să-i pregătească? Eu?!", a declarat Șumudică.

"Am vorbit cu patronul acum câteva zile, nu mi-a picat bine discuția. Nu am fost apreciat de nici un fel pentru ceea ce am făcut până acum, m-a deranjat foarte mult, m-am simțit ca un antrenor pe care-l lua de la Rocar București. Asta e, în viață trebuie să-ți dai seama cu ce oameni lucrezi" Marius Șumudică despre Ioan Niculae

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Octombrie 2016, 09:57
Postat de jony1973 pe 22 Octombrie 2016, 07:59

Spre deosebire de Contra care nu a demonstrat nimic in antrenorat, SUMUDICA da dovada ca stie sa creeze echipe. Este cu adevarat un antrenor.

Pana una alt a demonstrat ca e un circar. Campionatul ala cu care se lauda a fost o făcătură, o furaciune. Dar ma rog, anumite persoane din acest domeniu nici măcar nu spun "furat"....ei spun "luat". "Hai sa ii luam lu'asta portofelul". Cam asta e Tilica. Sa nu uitam declarația lui Mutu ca aduce indieni la echipa. Pana una alta incepe cu antrenorul.

red_dog72
red_dog72  •  22 Octombrie 2016, 08:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dase
dase  •  22 Octombrie 2016, 08:04
Postat de samertx pe 22 Octombrie 2016, 01:34

fecesebe e echipă mare, trebuie măsuri extreme, să nu-i mai lase să hălăduiască în Europa că ne fac palmaresul extern praf. Treabă serioasă, sucă! :))

O așteptăm pe Dinamo in cupele europene sa ne ridice coeficientul țării la cote maxime. Doua echipe românești direct in CL.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează