FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

Rivaldinho, pus în gardă: "Numărul 9 aduce și presiune!" + Cum pot schimba el și Dielna istoria gri a lui Dinamo

Rivaldinho Foto: fcdinamo.ro
Rivaldinho Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 00:00

Foștii golgeteri ai dinamoviștilor l-au avertizat pe Rivaldinho referitor la ceea ce-l așteaptă în Ștefan cel Mare.

"Rivaldinho trebuie să demonstreze că merită acel număr 9 pe care-l va purta. Cum spunea Cornel Dinu: «E ușor să iei tricoul, mai greu e să-l ții pe tine, să-l păstrezi!». Trebuie să tragă cu dinții. Dinamo a dat cei mai mulți golgeteri din România, e o statistică, nu sunt vorbe mari. Brazilianul să marcheze goluri, să-l vedem la treabă!", a spus Marius Niculae pentru GSP. Cum au comentat Claudiu Niculescu și Rodion Cămătaru venirea fiului celebrului Rivaldo la Dinamo puteți citi în ziarul de azi, la chioșcuri și în format digital!

Dinamo a perfectat până acum patru achiziții: iordanianul Bawab, francezul Dielna, brazilianul Rivaldinho și românul Bumba. Ultimul tocmai a fost prezentat ieri, după ce-a semnat cu bucureștenii până în 2020. Bawab e primul iordanian din istoria roș-albilor, fostul jucător al Craiovei și al Stelei debutând deja pentru "câini" în meciul cu Viitorul, 1-2.

Dinamo a mai avut jucători francezi și brazilieni, începând cu 2003, însă majoritatea au fost un fiasco pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Dielna și Rivaldinho trebuie să schimbe această imagine negativă. O analiză complexă puteți vedea în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (27)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  09 Februarie 2017, 00:25

Chiar nu inteleg criticile facute la adresa acestor transferuri...Csu siguranta Dielna nu este sub ceea ce avem pe acel post, mai ales ca poate juca si fundas stangga...Bumba 100 % este peste lazar si rotariu...plus ca are si niste experiente in afara , nu mai este atat de disperat sa plece, cum erau ceilalti doi....el vrea sa renasca,sa joace, sa confirme ca are valoare ! Rivaldinho chiar este un atacant bun ptr campionatu nostru, l-am vazut pe acele filmari, este bun ! Daca nu era fiul lui Rivaldo, nu radea nimeni de el....asa...se fac unele glume din acest motiv...cat despre taher, stim cu totii ca are valoare, chiar daca nu a confimat la steaua, din motive ce nu depind doar de el...este o rezerva buna ptr fiecare post din atac !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Februarie 2017, 00:35

Aici toti sunt nu stiu cum, numai la târlă sunt super jucători în frunte cu tabagistul-arogant ! Dacă îl marchezi strans , e 0 !

zecs93
zecs93  •  09 Februarie 2017, 00:11

Sa speram ca vor confirma toti cei adusi, pana acum doar Bumba e o certitudine, sper sa fie si astilalti !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează