FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a reacționat pe Facebook! Declarații tari făcute de stelist: "Fără asemenea greșeli odioase de arbitraj nu vom rata titlul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 12:05

FCSB continuă să acuze arbitrajele din Liga 1, iar Mihai Stoica a avut o reacție pe facebook și a spus de ce e nevoie ca echipa roș-albastră să câștige titlul în Liga 1.

"Fără asemenea greșeli odioase de arbitraj împotriva noastră, fără așa ghinion turbat, cu aceeași determinare din partea băieților și - mai ales - cu asemenea susținere din partea suporterilor (fantastică prestație a Peluzei Roș-Albastre) , nu vom rata titlul 27!", a scris directorul sportiv al FCSB-ului pe pagina de facebook.

În ultimele săptămâni, Mihai Stoica a fost prezent la conferințele de presă ale lui Reghecampf și a criticat prestația arbitrilor, acuzând greșelile făcute împotriva steliștilor.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (34)
ottobraun
ottobraun  •  26 Aprilie 2017, 15:24

gsp are si "coltul puscariasului"! un ziar modern!

martinpen
martinpen  •  26 Aprilie 2017, 14:50
Postat de iosif_vs pe 26 Aprilie 2017, 13:57

Daca arbitrii nu ne furau, eram campioni de mult. Sa fi avut si noi macar jumatate din arbitrajele pe care le-a avut Ninel, omul cel mai favorizat de fluierasii din mafia pariurilor..

Poate si spui in ce meci v-au furat arbitrii... Si poate arunci un ochi si la vecini, poate vezi ca pe ei i-au furat arbitrii de 5 ori mai mult... Si daca nu cer prea mult, poate spui si cand v-au ajutat arbitrii...

104772133226352
Petre Radulescu  •  26 Aprilie 2017, 13:28

Visati sa ne opriti, dar asta nu se poate. Degeaba incercati … Urmeaza: 27!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează