FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste excelentă pentru "câini" » Vine la Dinamo și intră direct direct titular

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 09:13

Paul Anton se întoarce la Dinamo și va fi apt de joc din etapa a doua.

Dinamo întârzie să mute pe piața transferurilor. L-a pierdut pe Eric de Oliveira, care a semnat cu Viitorul, iar negocierile cu Veracruz pentru Juan Albin par împotmolite. Cu toate acestea, săptămâna care vine, Cosmin Contra va primi un jucător nou la echipă. Este vorba de Paul Anton, 26 de ani.

Getafe nu are de gând să activeze clauza de cumpărare definitivă a mijlocașului central, de 700.000 de euro, astfel că "Guriță" se va putea baza pe serviciile lui "Paulică" începând de la mijlocul acestei săptămâni. Paul a întârziat să vină la echipă pentru că a terminat mai târziu sezonul cu Getafe, la care a fost împrumutat în vara lui 2016, și a primit o săptămână și jumătate de vacanță de la conducătorii dinamoviști, mai ales că a avut ieri nunta.

Conform surselor Gazetei, Anton nu intră în calculele lui Contra pentru prima etapă, cu Juventus București, unde nu va fi nici măcar inclus în lot pentru că trebuie să revină la parametrii fizici optimi. Cel mai probabil, Anton va apărea pe teren în etapa a doua, acasă cu FC Botoșani, dar suporterii nu se vor bucura prea mult de prestațiile lui, întrucât în iarnă îi expiră contractul cu "câinii".

9 goluri în 137 de meciuri a marcat Anton în Liga 1, all-time

2 goluri  în 24 de meciuri a marcat Anton pentru Dinamo

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (22)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iulie 2017, 12:20
Postat de steaua1986forever pe 10 Iulie 2017, 11:50

Veste excelenta pentru caini: alta gloaba se intoarce umilita acasa. Hai sa fim seriosi, chiar avea gloaba asta fata sa joace in prima liga din Spania? Inteleg, s-a dus acolo pe pilele lui Contra, dar va dati seama ca aia nu mai iau asa usor vreodata in viata lor romani? De aia si suntem in situatia in care suntem acum cu fotbalul asta de 2 lei, dupa ani de zile de tepe cu romani ale fratilor dinamovisti becali, e foarte greu sa mai ajunga un fotbalist roman in strainatate.

Sa ne spui un jucator al stelei care nu a fost tzeapa si a confirmat in vest. De la Dinamo cine a plecat pe bani multi macar nu s.au facut de ras..un Mutu, un Fane Radu. Nu au confirmat aia pe care s.a luat maruntis asa ca nu putem vorbi de tzepe. In schimb la Steaua au plecat toti pe preturi umflate si au fost toti tzepe...tzepe de 6-8 milioane..nu de 1 milion ca la Dinamo. Morala fiind..vezi.ti de ograda ta ca acolo e mai adanc stratul de noroi.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iulie 2017, 10:34

Un jucator excelent de care Dinamo avea nevoie la mijloc..il va face rapid uitat pe Palici.

demolarii
demolarii  •  10 Iulie 2017, 10:30
Postat de spinoza pe 10 Iulie 2017, 09:38

Dar de ce nu scrieti ce a facut "Paulica" la Getafe ? D-aia vine inapoi la Dinamo! Ciorba reincalzita.

P Anton a jucat destul de constant la Getafe. A jucat in media echipei. Promovand , Getafe are nevoie de jucatori care sa faca fata in Prima Divizie. P Anton are calitate, dar mentalitatea il trage in jos, dand dovada de automultumire. E posibil ca in cele 6 luni sa, prin implicare, obtina imagine, cat in restul carierei. Care adaugata la experienta din Liga a 2-a spaniola sa ii fie benefica. Dar trebuie sa se implice....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează