INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

Alibec le-a cerut scuze fanilor și a găsit explicațiile înfrângerii: "Am pierdut rușinos"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 23:38

Denis Alibec le-a cerut scuze fanilor lui FCSB după 1-5 cu Sporting și pentru faptul că echipa sa va juca doar în grupele Europa League.

"A fost 1-1 la pauză, eram în cărți, dar să iei 4 goluri în a doua repriză cred că e un pic cam mult. Cred că ne-au lipsit curajul și atitudinea. Nu știu de ce s-a întâmplat asta. Am pierdut rușinos și mergem în Europa League. Le cerem scuze fanilor care au venit în această seară.

Sporting era o echipă de bătut. Părerea mea e că ne-am bătut singuri. Am făcut niște greșeli. Astea ne-au costat. Au mai multă experiență decât noi și s-a văzut. Probabil dacă erau Pintilii și Bălașa era altceva", a declarat Denis Alibec la TV Sportro.

"E păcat că n-am putut să ne calificăm. Acum mergem înainte și ne pregătim de campionat. Vrem să mergem în primăvara europeană"  Junior Morais

Citește și: Șanse pentru urna 1! FCSB are nevoie de patru surprize în Europa League pentru a fi cap de serie în grupe

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
fcu1948
fcu1948  •  23 August 2017, 23:59

Nu este cazul să-ți ceri scuze, 5teliștii sunt obișnuiți cu astfel de umilinte, pentru ei este normalitatea. Doar știm cu toții că motto-ul 5telei în cupele europene este give me 5!

mircea1957
mircea1957  •  23 August 2017, 23:59

Jalnic! Dupa ce Sporting a fost 5 clase peste ei, sa spui ca s-au batut singuri! Jalnic si lipsit de onoare!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 August 2017, 09:46

Cand cumperi de ani buni campionatul si joci numai cu balturi si aranjamente, valoarea se vede. fcsb o cloaca anonima care pierde cand da de orice echipa mediocra din Europa unde se joaca fotbal.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează