INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA - TURCIA 2-0

VIDEO Mircea Lucescu, furios la finalul meciului pierdut cu Ucraina! Gestul care a uimit pe toată lumea: a umblat cu telefonul după arbitru

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 09:11

Mircea Lucescu a debutat cu stângul pe banca echipei naționale a Turciei, scor 0-2 pe terenul Ucrainei. Arbitrajul a fost unul foarte slab, turcii fiind clar cei dezavantajați.

Tehnicianul român nu și-a ascuns nervii și le-a spus tuturor, inclusiv lui Andriy Shevchenko, că rezultatul a fost viciat. Fostul atacant al lui Milan și actualul selecționer al Ucrainei a recunoscut.

Un om din stafful lui Mircea Lucescu i-a arătat românului fazele. Imediat, tehnicianul a luat telefonul și s-a îndreptat spre arbitrul David Fernandez Borbalan, care i-a arătat semn că vor discuta la vestiare.

Yarmolenko a marcat cele două goluri ale Ucrainei. La primul a fost ofsaid evident, iar la al doilea mingea a părăsit suprafața terenului. În plus, când mai erau doar 15 minute de joc, Borbalan nu a dictat penalty la faza în care Under a fost ținut în careu de Krivstov.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (42)
lapusneanul
lapusneanul  •  03 Septembrie 2017, 11:33
Postat de ando89 pe 03 Septembrie 2017, 11:27

La banii lui își putea permite un telefon mai performant. Sau o fi cel de serviciu:))

nu e telefonul lui, el are nokia 3310 :) asta e al secundului...

whiteredarad
whiteredarad  •  03 Septembrie 2017, 11:22

Sa fim corecti, Ucraina a jucat , mai ofensiv, dar ambele goluri au fost evident, in urma unor mari greseli de arbitraj. La primul ofside, la al doilea , pas decisiv....din aut. Lucescu are de ce sa fie nemultuumit.In plus, Turcia merita un penalty, deci 3 mari greseli....in aceiasi directie, inacceptabil , la nivelul asta ! A fost, clasu o "facatura " cu arbitrii spanioli.

gigelos
gigelos  •  03 Septembrie 2017, 10:46

N-am vazut jucator turc sa protesteze la goluri , nichi chiar cei ce se aparau la la cel cu tusa . Nici la ofsaid . Se mai intampla din pacate , tin mult la Lucescu , asta e , stie ca e ghinionist . Asta e e povara carierei lui .Prin campionatul italian daca se considerau meciurile pana in min 88 , iesea in primele 3 . N-am vazut meciul dar aici doar proba video putea schimba . Daca fundajul tau nu vede de la 2 m ce sa-i ceri arbitrului ? Sport , asta e .

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close