FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - PORTUGALIA U21 1-1

Momente tensionate la Ovidiu: Ianis Hagi a fost huiduit la schimbare în meciul România - Portugalia

Ianis Hagi a dezamăgit în meciul cu Portugalia // FOTO: Cristi Preda
Ianis Hagi a dezamăgit în meciul cu Portugalia // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 22:26

Ianis Hagi, jucătorul celor de la Fiorentina, a fost titular în meciul dintre România U21 și Portugalia U21, 1-1, din preliminariile pentru CE 2019. 

Fiul "Regelui" Hagi a avut însă o prestație modestă, fiind înlocuit de selecționerul Daniel Isăilă în minutul 65. În momentul în care a ieșit de pe teren, Ianis a fost fluierat de publicul din Ovidiu. Asta în ciuda faptului că e fiul lui Gheorghe Hagi, omul care a adus pefrormanța fotbalistică la Ovidiu.

"Ianis a jucat bine atât cât a putut să ducă. Se vede că nu are ritm. Românii sunt mai buni decât portughezii, le trebuie doar curaj și personalitate", a declarat Gheorghe Hagi la finalul partidei. 

Crescut de Academia tatălui său, Ianis Hagi a evoluat pentru Viitorul între 2014 și 2016, perioadă în care a reușit patru goluri în 38 de meciuri. 

Vezi și: FOTO Aur nou! România a dominat Portugalia, 1-1, ca pe o echipă de ligă inferioară și păstrează șanse mari de calificare la Euro 2019

Primele reacții din tabăra naționalei U21 după remiza cu Portugalia: "Jos pălăria în fața jucătorilor, au făcut un meci fantastic"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
godot
godot  •  11 Noiembrie 2017, 09:08

Jocul ca jocul, nu poți avea așteptări de la un jucător care doar se antrenează de 2 ani, iar în ultimul an nu joacă nici la primavera, ca să nu mai spunem că valoarea și potențialul lui de fond sunt mult mai reduse decât au fost prezentate. Dar cu adevărat tragic e faptul că Iansi estre o persoană complet și definitiv viciată psihic. Tot meciul a vociferat la arbitru, a strigat la colegi, a oferit indicații, a dat din mâini ca un agent de circulație, s-a arătat nemulțumit de toți și toate, de parcă ar fi vreo valoare căreia restul îi datorează ceva, și nu o pilă grotească, care datoarează celorlați multă umilință și un profil comportamental minimalist. Pe Ianis l-a stricat taică-su la cap, l-a făcut să se creadă fotbalist, valoare. Și nu mai poate fi reparat niciodată. Faptul că un astfel de jucător, de Liga a III-a română, este titular la această generație, dă măsura influenței uriașe a lui Hagi la antrenorii naționalei.

joshuax
joshuax  •  10 Noiembrie 2017, 22:42
Postat de Daniel Irimescu pe 10 Noiembrie 2017, 22:36

Negoita i-a dat 1 milion de dolari noului proprietar numai sa preia odata si odata clubul dinamo bucuresti . . Noul proprietar e multumit acum . A promis ca o parte din bani ii va investi in jucatori . De 300 de mii va cumpara 11 jucatori .

Cine e noul proprietar, Irimescule? Raj Gumar ala?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Noiembrie 2017, 10:30

Daca nu joaca la club, de ce e titularizat? Ce-i nationala, sanatoriu? Mai e si capitan, mai curg la el si toate mingile de la coechipieri, desi el e capat de linie pentru majoritatea. Cauta faultul, vocifereaza, alearga deselat. E dauna totala. E mentinut pentru ca Isaila n-are coloana. Sau minte.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează