FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ianis Hagi, stai acasă! Băluță îl pune la colț pe jucătorul Fiorentinei: "Ce să caute la CSU?"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 11:12

Alexandru Băluță a fost extrem de entuziasmat de victoria obținută de CSU Craiova în fața lui Juventus București, scor 3-1, la primul meci oficial pe noul "Ion Oblemenco". 

"E un moment frumos, mai ales că am câștigat la primul meci oficial pe această minune de stadion. Ne bucurăm că i-am făcut fericiți pe fani, eu spun că jocul nostru a încântat. Punctele sunt importante, dar cred că am făcut și spetacol, așa cum le place fanilor", mărturisește Băluță. 

Întrebat de jurnaliști dacă și-ar dori să-l aibă coleg la Craiova pe Ianis Hagi, Băluță a oferit un răspuns concludent. 

"Nu are cum să joace aici. Suntem mulți jucători de valoare la această echipă, ne-am integrat. Este greu ca el să se impună aici", a spus jucătorul Craiovei, la TV Telekom Sport. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Noiembrie 2017, 12:45
Postat de cpt.ahab pe 19 Noiembrie 2017, 12:55

Coltosii astia de la Craiova sar calul, deseori, dar de aceasta data Baluta are dreptate. Ianis sa mearga la Kebabcudetoatespor, unde va fi un lider!

Banc! :D cica animalele vorbeau intre ele unde sa faca vacanta de vara! elefantul zice: eu sunt mare! nevasta-mea e mare! copiii sunt mari! aveam si trompele astea lungi! mergem in Africa , unde sunt alti elefanti, sa nu iesim in evidenta! girafa: eu sunt inalta, barbate-miu inalt, copii inalti! avem si gaturile astea lungi cat o zi de post! mergem in Africa , unde sunt alte girafe , sa nu iesim in evidenta! crocodilul: eu am gura mare! nevasta-mea la fel, copiii la fel! sa nu iesim in evidenta, mergem la Craiova! :D

984054261606764
Dan Iordachescu  •  19 Noiembrie 2017, 12:13

A ajuns jumatatea lui jumatate sa se creada buricul targului. Ce valori are Craiova? O echipa carpita din nonvalori , unii doar sperante care ocupa un loc norocos in clasament o echipa sintetica nascuta din ambitii politice si orgolii locale. Valoarea lor este de second hand in fotbalul europen si sa vina Baluta juma de p.ta sa afirme ca nu mai este loc pentru nimeni in lot este o aroganta penibila. Pana nu isi rezolva problema identitara pana nu se rupe de politica va fi vai si amar de acesti bieti olteni.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Noiembrie 2017, 15:47

nu i adevarat ba srelistule ...eu am spus ca ne clasam pe locul trei in grupa ...si ca o sa batem doar albania ...dar cu Fl Tanase nu ma insel ...e nevinovat ...la fel ca Ianis ...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează