FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică dezvăluie secretul titlului câștigat de FCSB în fața Rapidului în 1998 » Cine s-a aflat în spatele succesului

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 18:55

Marius Șumudică și-a adus aminte cum a pierdut în 1998 titlul cu Rapid în fața FCSB-ului. Atunci, giuleștenii n-au putut trece de Universitatea Craiova, ai cărei jucători erau împărțiți.

Șumudică e de părere că în spatele Universității se afla Ioan Becali, care plănuia ca FCSB să câștige titlul, lucru care s-a și întâmplat.

"Am dat gol ultima etapă la Craiova, am făcut 2-2, şi n-am putut să-i batem. N-am putut să batem Craiova cu toate că erau împărţiţi. Unii îşi doreau să câştigăm noi, unii îşi doreau să câştige Steaua, dar, până la urmă, tot ei au avut de pierdut, că n-au mai jucat în cupele europene şi i-am bătut noi în Cupă.

Alergam după minge să o iau şi erau ăia care puneau ledurile, prin spate, angajaţi la Giovanni Becali, şi nu ne dădeau mingile, pasau între ei, că era Giovanni Becali cu Steaua, cu Intercontinental, cașcavalul.

N-am putut să luăm campionatul, l-am luat anul următor, am avut un an extraordinar, am dat 20 şi ceva de goluri. Am dat 3 goluri cu Astra, mi-aduc şi acum aminte. Un an impecabil, după care au început să vină ofertele din străinătate", a declarat Marius Şumudică la TV Telekom Sport.

FCSB a câștigat titlul în acel sezon, cu 80 de puncte. Rapid a fost pe 2 cu 78 de puncte. Argeș (65 de puncte) și Oțelul (64) au fost pe 3 și 4, în timp ce FC Național a venit pe 5, cu 60 de puncte. Dinamo a terminat abia pe 6, cu 54 de puncte.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (21)
chromophobia
chromophobia  •  27 Noiembrie 2017, 20:15

In '98 si '99 era STEAUA,nu fcsb !

badeadorian
badeadorian  •  27 Noiembrie 2017, 23:56
Postat de steaua1986forever pe 27 Noiembrie 2017, 23:40

1. FCSB s-a infiintat mult mai tarziu de 2003, deci, ori el e prost ori "altii". 2. In perioada aia Ioan Becali a facut tot posibilul ca STEAUA (nu fcsb) sa nu ia cateva titluri, pe care le-a trimis catre dinamo. El nu isi vorbea cu 'varul' lui de la Steaua (nu fcsb) care oricum nici nu era pe acolo decat eventual ca om care mai dadea cate 100$ dolari prima prin preajma lui Paunescu. 3. Ce legatura avea Ioan Becali cu Intercontinental ? Poate cel mult sa fi schimbat niste valuta in fata inainte de 89. 4. Titlul ala luat de rapid (cu sumudica pe teren) e unul dintre cele mai smecheresti titluri din istoria ligii1. Era perioada maxima de haiducie in care Craciunescu, arbitru in activitate, avea magazine in Rm.Valcea sub licenta de la.....ati ghicit, copos. Ala e un titlu si o cupa 'samsung', cine se uita la fotbal in perioada aia stie ce vorbesc. 5. Daca si Ninel a fost un fotbalist 'mare' si 'dadea goluri' e clar, m-am lamurit cu acest 'articol'....

Vorbesti de titluri 'smecheresti' ??? . Tu si care armata ?? vorba lui Shreck...Asta este culmea . Alege tu ,culmea ... Iti place sa tii discursuri pentru grupa mica .... Ei pot sa creada anumite brasoave .....

indolentu
indolentu  •  27 Noiembrie 2017, 20:42
Postat de standart pe 27 Noiembrie 2017, 20:02

Adica e de vina giovanni ca nu s-au dat oltenii deoparte sa castigati voi? Si nu ti-e rusine sa te privesti in oglinda? De fapt, ce pretentie sa am... Respect Valerii!

termina ba cu prostiile da arbitru stelist recunoscut de iel salomir care n a vazut ce a vazut o tara intreaga anume bara gol la 1 la 0 si se facea 1 1 cum iera?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close