FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un club de Liga Campionilor, pe urmele lui Steliano Filip! Fanii l-au asaltat cu mesaje

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 20:23

Fanii celor de la Qarabag îl asaltează pe fundașul stânga de 23 de ani să vină la liderul campionatului azer, formație ce a participat și în grupele Ligii Campionilor.

Foarte mulți fani i-au scris apărătorului, pe adresa de social media, să semneze cu Qarabag, campioana en titre și echipa ce-a câștigat ultimele 4 sezoane din Azerbaidjan.

Steliano Filip este unul dintre dinamoviștii cu cele mai mari șanse de a pleca din "Ștefan cel Mare" în această iarnă, iar o altă echipă interesată de transferul fundașului român este Ludogoreț.

În acest sezon din Liga 1, Filip a evoluat în 17 meciuri pentru Dinamo și a marcat o dată, însă a fost implicat în mai multe contre cu fanii, după ce ar fi băut înaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău.

1.000.000 €este cota de transfer a lui Steliano Filip, conform site-ului trasfermarkt.com 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (42)
jackies
jackies  •  02 Ianuarie 2018, 22:36
Postat de salatini pe 02 Ianuarie 2018, 22:31

Frustrări gigiste, Teică?? Hai, că doar n-o fi doar Galibec perla falsă si scorojită a coroanei Gigiste!! Are dreptul si Filip sa aibă ofertele lui! Sau toate s-au oprit la Cipciu si Stănciu ???

In primu rand voi nu puteti primi oferte deoarce nu sunteti un club important, doar cluburile care au macar o participare in UCL, deci titlu e total fals, era mai realist daca GSPeii scriau: Qarabag primeste un liber de contract esuat de la o echipa care in curand va fi exclusa din cupele europene in dosaru cu insolventa. HAHAHAHAHAHAHA

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  03 Ianuarie 2018, 00:49

Ia bilet doar de dus !!!Nu trebui sa te m-ai întorci!

tequlix
tequlix  •  02 Ianuarie 2018, 22:48

Nici in 2018 gigisti nu se desteapta la mintea aia cat bobu de strugure

Vezi toate comentariile (42)
Comentează