FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali râde de Borcea după ce Dinamo a ratat play-offul: "E primul lucru pe care l-am făcut dimineață"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 11:39

Gigi Becali se amuză după ce Dinamo a ratat accederea în play-off și chiar face glume cu finul său, Cristi Borcea, fostul acționar dinamovist. 

Totuși, crede că necalificarea lui Dinamo este benefică pentru FCSB, deoarece echipa sa a avut dueluri grele contra "câinilor", care n-ar fi jucat la aceeași intensitate cu rivala CFR. 

"Primul lucru pe care l-am făcut când m-am trezit i-am dat mesaj lui Borcea.

«Finule, cu cine aveți prima etapă, aveți greu?» Acum serios, play-off-ul fără Dinamo e mai urât, dar e mult mai ușor. Nouă ne e greu cu Dinamo, cu noi își dă viața.

Pentru noi e mult mai ușor fără ei. E mai puțin spectaculos, dar lasă că e mai bine fără ei. La meciul cu CFR ce credeți că ar fi făcut? Se duceau fanii peste ei", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (29)
sorindrag
sorindrag  •  26 Februarie 2018, 13:38

desi se lauda ca e un bun crestin, acest personaj abject care de cand este in fotbal numai a distrus, se bucura de raul altora

klaus
klaus  •  26 Februarie 2018, 12:31

Nici macar castigul la loto,pariuri sau o mostenire nu face cat sa vezi pe dinamo in play-out la retrogradare, asta e de pus in rama!:))))

danirovl
danirovl  •  26 Februarie 2018, 21:13

O fi trimis vreun porumbel cu biletel, ca parca stiam ca acolo nu ai voie cu tel....sau borcea e in permisie?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează