FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima discuție între suporteri! Lucrurile se mișcă tot mai mult în vânzarea lui Dinamo: ultrașii au urmat îndemnul lui Dinu

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 09:00

Ultrașii lui Dinamo au fost adunați de Cornel Dinu pentru a face front comun în ideea preluării clubului de la Ionuț Negoiță.

Lucrurile se mișcă tot mai mult în vânzarea lui Dinamo! Pentru prima oară de când Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul, suporterii "câinilor roșii" s-au așezat la aceeași masă. Facțiunile care doresc să ia acțiunile de la Negoiță au urmat îndemnul lui Cornel Dinu și s-au văzut ieri.

Mister le-a transmis ultrașilor că nu pot emite pretenții dacă sunt sparți în mai multe entități. Ieri dimineață reprezentanții ONG-ului, cărora li s-a alăturat și Dinu, s-au întâlnit cu reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan, iar semnele par pozitive.

Tot Dinu le-ar fi cerut acestora să se întâlnească și cu reprezentanții ultrașilor de la Peluza Sud, pentru a se pune de acord sub "umbrela" unui singur ONG, care să preia acțiuni de la Ionuț Negoiță.

Mister aduce "greii"

Dinu aproape că l-a convins pe Mircea Lucescu să se implice, iar în zilele următoare, în funcție de tratativele dintre ultrași, Mister se va întâlni și cu Ion Țiriac, pentru a pleda și în fața acestuia cauza "câinilor". 

0,031% sunt acțiunile pe care Cornel Dinu le deține la Dinamo și pe care a anunțat că le donează ONG-ului suporterilor

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (64)
mariuss72
mariuss72  •  26 Martie 2018, 11:28
Postat de para.para pe 26 Martie 2018, 11:20

In mintea ta suporterii sunt niste fecioare. Ete ca din cauza acestor fecioare care atunci cand n-au ce face se bat intre ei, iar lumea civilizata nu mai are nevoie de circul asta ieftin numit fotbal.

Nu's niste fecioare, dar in niciun caz cancerul fotbalului romanesc, asa cum debiteaza neuronul tau obosit.

mariuss72
mariuss72  •  26 Martie 2018, 11:08
Postat de para.para pe 26 Martie 2018, 11:01

In toate tarile civilizate suporterii si implicit galeriile formeaza un intreg. Numai in Romania galeriile sunt impartite in peluze, tribune, sectoare, scaune, factiuni. Pana la urma voi sunteti de fapt cancerul fotbalului romanesc.

Sigur ca suporterii au distrus fotbalul romanesc, nu coruptia, nu "investitorii", miticii, sandu burleanu, presa si altii...spui niste prostii mai mari decit o suta ca tine.

ares123
ares123  •  26 Martie 2018, 10:36

Lucescu a fost intr-o competitie permanenta cu Dinu, pe care a si castigat-o, asa ca nu-i vad impreuna. Pe de alta parte Lucescu e prea orgolios ca sa imparta puterea de decizie cu altcineva...Tiriac nici atat. Cred ca e o utopie proiectul asta, sau doar un alt mod de a calma spiritele prin pch. Cat despre suporterii actionari....asta a functionat doar in cateva cazuri..in tari mult mai dezvoltate.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează