INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL

Ianis Hagi, încântat de golul lui Cristiano Ronaldo: "E o execuție pe care n-am mai văzut-o! Nici nu știu dacă tata a marcat vreodată din foarfecă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 13:14

Ianis Hagi (19 ani) a vorbit într-o conferință de presă despre golul din foarfecă reușit de Cristiano Ronaldo în meciul din "sferturile" Ligii Campionilor cu Juventus, scor 3-0.

"E destul de greu să marchezi un asemenea gol. E o execuție pe care n-am mai văzut-o. Nici nu știu dacă tata a marcat vreodată din foarfecă, oricum e incredibil ce a putut face aseară Ronaldo. Eu sunt mai mult fan al stilului Barcelonei", a declarat Ianis Hagi.

"Nu mă interesează zvonurile legate de un eventual transfer al meu. Eu sunt concentrat pe meciul cu Iași" Ianis Hagi

  • Poli Iași - FC Viitorul se joacă vineri, de la ora 18:00, în etapa a 4-a din play-off, de la ora 18:00. Meciul e în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
vasy86le
vasy86le  •  04 Aprilie 2018, 16:59
Postat de turcescu pe 04 Aprilie 2018, 16:11

Era sa dea Roman de la Botosani un gol incredibil, o faza mult mai grea si intens lucrata!

Asta e diferenta, nu? Roman era sa dea, Ronaldo a dat, si sa fim seriosi, Ronaldo a dat in poarta Juventusului, in CL, si in poarta era marele Buffon.

papuravoda
papuravoda  •  04 Aprilie 2018, 22:27

tata in sus, tata in jos, tata ma vinde, tata ma cumpara.... Ia mai lasa-l ma pe tata si ia-ti viata in mainile tale.

mircea1957
mircea1957  •  04 Aprilie 2018, 21:12

Sunt in contradictoriu cu parerea unora. Din foarfeca poate sa dea gol orice fotbalist cu tehnica fara a fi necesar a avea talie. Important este nivelul la care vine mingea si, bineinteles sa nu ai fundasul lipit de tine, ca atunci este joc periculos.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează