SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA. VIDEO "O scorpie!" Scandal pe internet, după reacția penibilă a danezei Caroline Wozniacki la Roma!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 09:59

Caroline Wozniacki (2 WTA) a ratat șansa de a continua lupta cu Simona Halep pentru supremație în clasamentul WTA.

Daneza a fost învinsă în sferturile de finală de la Roma de estona Anett Kontaveit estona Anett Kontaveit, locul 26 WTA, scor 3-6, 1-6. 

Deținătoarea titlului de la Australian Open a avut o reacție complet lipsită de fair-play la finalul meciului. Wozniacki a refuzat să dea mâna cu arbitra care a oficiat partida, considerând că a fost dezavantajată de aceasta în câteva rânduri. 

Reacție deplasată a danezei a fost taxată dur de fani pe Twitter, care au ironizat-o pe Wozniacki pentru gestul său.

"A fost atât de scorpie față de arbitru și supervizorul turneului. Întotdeauna aruncă vina pe alții atunci când pierde", a fost una dintre reacțiile apărute pe Twitter. 

Simona Halep, care azi joacă în semifinalele de la Roma cu Maria Sharapova, liveTEXT pe GSP.ro de la ora 18:00, risca să fie depășită în clasament de Caroline Wozniacki în cazul în care daneza ar fi obținut la Roma un rezultat mai bun decât Halep. 

"Nu consider că e mare diferenţa dacă sunt numărul 1 sau numărul 2, pentru că am câştigat în Australia, iar celelalte jucătoare ştiu cine a câștigat ultimul turneu de Mare Șlem.  Am o ţintă pe spate şi eu sunt jucătoarea de învins. Îmi place faptul că voi ataca Roland Garros fără presiune. Simt că nu este nicio specialistă pe zgură în acest moment în circuitul profesionist, iar asta mă face să fiu şi mai motivată" Caroline Wozniacki, pe 20 aprilie

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (49)
timm
timm  •  19 Mai 2018, 12:16
Postat de maxp pe 19 Mai 2018, 11:34

Pai de cand a batut-o pe Halep la AO au inceput ei sa remarce gesturile ei, altfel nu prea mi-am pus problema sa aibe dreptate pentru ca astfel de gesturi ea face de foarte mult timp. Deci problema nu e ca a devenit o tinta a astfel de articole, e ca a devenit de-abia acum. Chiar si cu greseli de arbitraj, modul de a se comporta al unor jucatori a ajuns de neacceptat. Pe mine ma socheaza sa vad arbitrii cum incep sa dea explicatii si sa calmeze jucatori, cred ca e si vina lor, din cand in cand ar trebui efectiv sa le inchida gura. Nu poti sa protestezi aiurea pentru orice minge la limita sau sa te arati nemultumit ca nu te lasa sa tragi a nu stiu cata oara de timp intre servicii. Pot sa inteleg reactia Pliskovei, acolo e altceva, e o exceptie, nu-si iese des din fire plus ca acolo chiar a fost o greseala penibila de arbitraj. Dar la Wozniacki e ceva devenit deja o traditie, asa ca in niciun caz nu ai de ce sa ii iei apararea.

Corect. Istoria jucatoarelor e total diferita Carolina este o scandalagioaica, Pliskova e la prima iesire nervoasa.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Mai 2018, 12:36
Postat de Stoenescu Costin pe 19 Mai 2018, 12:18

Eu sunt de acord ca "unii" arbitri sunt rau intentionati ,dar cea mai buna solutie pt. organizatori ar fi instalarea obligatorie la turne de asemenea importanta a sistemelor "chellenge" [imi cer iertare daca nu este scris corect] si atunci si arbitri si jucatori -jucatoarele nu se mai enerveaza si isi vad de joc normal.

Vedeti-va de treaba, nu exista asta cu arbitrii rau-intetionati la tenis. In plus nu cu vedete care aduc public si bani, cum e Wozniacki. Sunt greseli, clar, cum a fost cea din meciul Pliskovei, dar asta nu justifica reactii ca aceea a cehoaicei - a fost vorba de un punct (ATAT!, un punct). Nu ultimul al meciului, adica o decizie decisiva, nici macar al game-ului in cauza. La Wozniacki nici macar despre asta n-a fost vorba. Wozniacki a fost suparata ieri ca a pierdut asa cum a pierdut si a inceput sa dea vina pe toti. Cum o deranjau acum 3 luni sunetele pe care le scoate Monica Niculescu. Cum o deranja felul in care apunea soarele la meciul cu CiCi Bellis de la RG 2017, cand i-a cerut arbitrului sa opreasca meciul (ea fiind, desigur, in dificultate in acel moment; cand si-a revenit, putin mai tarziu, cu lumina inca si mai difuza n-o mai deranja). Wozniacki e o plangacioasa, asta se stie de ani de zile in circuit. Cred ca e si putin prost-crescuta dupa gestul de ieri (din cate stiu asa ceva n-a mai facut, poate urmeaza niste explicatii). In toata istoria tenisului nu se poate spune ca vreo greseala de arbitraj a influentat in mod decisiv rezultatul vreunui meci. Nu e ca la fotbal, sa fim seriosi.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Mai 2018, 12:26

Sunt destul de contrariat ca nu am aflat inca ce a facut Babos la Roma la dublu. Trebuie sa fi castigat ca doar a jucat cu o anonima de pe locul 89 mondial la dublu, ea fiind pe 4. Dar totusi inca nu am fost informati, cred ca e o scapare regretabila.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează