FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 2-0

Proiectul Armatei în pericol după un prim sezon ratat? "Chiar suntem curioși să aflăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 00:27

Alin Predescu, golgeterul celor de la CSA Steaua în acest sezon de Liga a 4-a, nu concepe ca echipa Armatei ă se desființeze după ratarea calificării la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a în favoarea Academiei Rapid.

"E tristețe mare. Cuvintele nu-și mai au rostul. Sunt dezamăgit. Trebuie să avem putere că continuăm. Steaua trebuie să fie în prima ligă, e cel mai cunoscut club din România și nu are ce căuta aici. Eu din ce știu Steaua va continua, nu are cum să moară vreodată.

Că vom fi noi la echipă sau alți fotbaliști, eu sper să mergem mai departe. Deocamdată mă gândesc la următorul meci de pe 9 iunie cu Rapid din finala României faza pe București. Steaua nu are ce căuta în liga jucătorilor neprofesioniști", a declarat Predescu la TV Digi Sport.

 Marius Bâtfoi a comentat și el: "Nu știm nimic despre viitor, vă spun sincer. Nu știu ce se întâmplă la noi la club. Chiar sunt dornic și eu să aflu ce se întâmplă, în acest caz în care nu promovăm. Nu știu nimic nici de contracte, chiar sunt curios să aflu”.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (31)
legendavisinie
legendavisinie  •  04 Iunie 2018, 00:57

În campionatul Nord-Coreean vor fi oricând primiți să participe. Ar fi păcat să renunțe.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  04 Iunie 2018, 00:57

Talpan trebuie sa dea in judecata clubul Rapid pentru ca a cistigat apoi trebuie sa dea in judecata FIFA si UEFA si pe toti oamenii din fotbal, asa poate obtine si el ceva, altfel pe plan sportiv acest individ este o nulitate.

whiteredarad
whiteredarad  •  04 Iunie 2018, 10:01

Eu nu ma uit la numele echipelor, care sint in cautarea identitatii, ci doar la joc. Rapid este o echipa cu multi experimentati, dar nu ar face fata-azi- in B, Steaua e o echipa aiurea facuta , din tineri, nu toti valorosi. In timp ce unul ca si Camara , face tusa , joaca altii, care nu prea stiu.Echipa ar avea nevoie de 2-3 plombe, azi Steaua , cu astia, nu face fata nici in C. |Nu stiu ce vrea Talpan, dar in sport trebuie sa fii tare pe plan sportiv, in teren, nu la comisii si tribunale. Steaua de azi, echipa Armatei, este o echipa "impotriva naturi", Armata are alte meniri, nu sa isi faca echipe sportive profesioniste ( handbal, baschet, polo, etc), militarii de azi sint profesionisti , nu mai e ca pe vremea lui Ceasca. Dar, sint multi ofiteri ,subofitericare iau bani exclusiv pentru sport ( apoi raman cu "pensii nesimtite", din sport) , lucru aiurea la o Armata membra NATO. Unde sa mai pui ca Guvernul asta, in loc sa le ia bazele sportive le mai face si stadion. Tara....lui "Papura-citeste Dragnea-Voda. !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează