GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIGAȚIE

INVESTIGAȚIE, partea a II-a » Libertatea: Cristi Borcea a luat 500.000 de euro de la stat în perioada martie - iunie! Afaceri profitabile din pușcărie cu Protecția Copilului

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 08:45

Continuă dezvăluirile despre cum afacerea cu gaz a lui Cristi Borcea a mers excelent în perioada în care a fost închis, în "Dosarul Transferurilor".

Partea a doua a investigației publicate în ziarul Libertatea arată cum firma de GPL a lui Cristi Borcea, Gaspeco L&D, și-a mărit contractele cu firmele statului cât timp fostul actionar de la Dinamo era în închisoare, printre clienții acestuia numărându-se Poșta Română, Compania de Drumuri, CFR, RATB și RAAPPS.

Mai mult, Libertatea dezvăluie azi cel mai important contract pe care Borcea l-a făcut este în segmentul de asistență socială. Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din județul Călărași folosește gaz de la firma lui Borcea la 4 din cele 12 centre, iar în perioada martie-iunie omul de afaceri a încasat 520.000 de euro!

Borcea a mai făcut afaceri profitabile cu mai multe instituții ale statului român. Acesta a vândut de 3 ori mai mult GPL către un mic centru de asistență socială din Călărași decât către un spital municipal.

TOP 5 CLIENȚI DE STAT AI LUI BORCEA ÎN PERIOADA 2015-⁠2017

2.380.300 de lei – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași
1.251.760 de lei – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.
618.000 de lei -⁠ Compania Națională Poșta Română S.A.
585.000 de lei –⁠ Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA
571.552 de lei -⁠ Spitalul Municipal Calafat, Dolj

Găsești AICI integral partea a II-a a investigației:

» Cum poate vinde Borcea afacerea pentru 100 de milioane de euro 

» Cum a trimis fostul acționar dinamovist către un centru de bătrâni cu 30.000 de litri de gaz mai  mult decât consumă un spital

Citește și: Investigație partea I: Cristi Borcea s-a îmbogățit în închisoare! A vândut gaz și pușcăriei unde a fost închis

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
dubluv
dubluv  •  10 Iulie 2018, 10:02
Postat de Nae Ionescu pe 10 Iulie 2018, 09:51

dragi romani care mai aveti minte , onoare, adica integritate si cu frica de Dumnezeu va "ordon" sa plecati! trebuie sa fi *** sa mai ramii intr-o tara unde *** si *** sint la putere la conducerea de institutii ce mai ieri erau fosti comunisti fosti securisti. daca mai aveti onoare plecati or iesiti in strad*** nu cred ca se poate trai o rusine mai mare ca acum. nu cred ca in istoria patriei au existat conducatori si nemernici prin parlamente care sa fie interesati doar de indemnizatiile lor. nu cred. as scrie pe toate zidurile ce spunea antonescu inainte de executie anume " popor mirsav nici cenusa mea nu o meriti!" si asta mult mai blind fata de cele spuse de cioran. " m-as face canibal dar nu pentru a a minca ci epntru a putea sa va vomez."

nu vrei sa pleci tu mai intai?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Iulie 2018, 14:28

Lui Borcea sa ii ridicati statuie....pentru cresterea natalitatii.

485809194904413
Costel Tudor  •  10 Iulie 2018, 11:48

Tolontane , ce are *** cu PREFECTURA % ??? Ce au AFACERILE acestui pușcăriaș cu SPORTUL , sport de care ar trebui sa se ocupe gsp ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează