FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

U Craiova promovează primul meci de campionat cu o ironie la adresa lui Duckadam: "Sperăm că știe să ne numere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 14:06

După ironiile pe ruta Mihai Stoica - Dinamo, a venit rândul lui Helmuth Duckadam să fie ținta săgeților unui club din Liga 1. Președintele de imagine al roș-albaștrilor a primit un răspuns pe pagina de Facebook a celor de la CS U Craiova.

Duckadam se întrebase dacă la meciul cu Iași vor veni mulți olteni, iar această întrebare e folosită de olteni pentru a-și chema suporterii la meciul de mâine, ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, Look TV, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

“Domnul Helmuth Duckadam este curios să vadă câți o să fim la meci luni, ora 21:00, în luna iulie. Haideți să-l salutăm din tribune la meciul cu FC Politehnica Iaşi! Cu toate că nu ar trebui să fie treaba domniei sale, sperăm că știe să ne numere”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a Craiovei. Oltenii l-au și etichetat cu profilul personal de Facebook pe fostul mare portar.

  • O medie de 10.000 de oameni au avut oltenii la meciurile de pe teren propriu, de când au inaugurat noua arenă "Ion Oblemenco"

 Vezi și: Dănciulescu, mesaj dur către MM Stoica după ironiile oficialului FCSB: "Miștocăreală ieftină"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (35)
prazburg1948
prazburg1948  •  22 Iulie 2018, 18:56

Uitati-va oameni buni cata prostie pe aici... Cica spargatori de seminte, cand la fiecare meci peluza nord e un exemplu pentru restul galeriilor din tara, cica clonati, cand voi n-aveti dreptul sa va numiti steaua, un rinamovist zicea ca nu ne respectam adversarul, cand la ultimul meci cand rinamo a jucat pe Oblemenco aruncau cu pantofi din tribune ca maimutzele... mai e un comentariu despre stadion... Pai voi nu asteptati sa se investeasca milioane de euro in stadioanele voastre de la stat? Dar dintre toti de pe aici Neculaescu ala e de departe prostul prostilor, la varsta lui ar trebui sa stie mai bine sa vb. Dar va inteleg, multi as vrea sa fie si la ei cum e la Craiova, profesionalism, stadion plin fotbal frumos, investitii putine si vanzari de milioane (nu invers ca la fc5b). Asta-i adevarul, cam majoritatea sunteti niste ipocriti frustrati, bafta in batalia ptr locul 2, sau, pentru altii mai praf, locul 8.

observator_federal
observator_federal  •  22 Iulie 2018, 17:46

Duckadam este singura legătură "onorabilă" între Fîcîsîbî și Steaua. Dacă Gigi pierde (sau renunță la) eticheta "Steaua", Duckadam rămâne suspendat între două lumi, neaparținând niciuneia. Pronosticurile - așa cum face el despre afluența publicului la Craiova (de ce nu despre PRA?) - au întotdeauna o doză de aroganță, iar pe Duckadam "nu-l prind" aerele de fîcîsîbist... S-a expus inutil unei reacții de adversitate din partea publicului oltean. Derută mare pe la Pipera...

doggheart
doggheart  •  22 Iulie 2018, 16:31
Postat de Neculaescu Mircea pe 22 Iulie 2018, 16:27

cei ce comentati sunteti niste dinamovisti olteni *** ca si presdintele vostru , dinamovist declarat. niciodata n-o sa fiti ,mari!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează