FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinel Munteanu dă un verdict dur pentru Dinamo: "Calificarea în play-off ar fi o performanță"+ Care crede Florin Prunea că e marea problemă a "câinilor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 14:27

Dorinel Munteanu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre echipa antrenată de Florin Bratu și despre ce obiectiv ar putea avea "câinii" în sezonul viitor.

"Pentru Dinamo, calificarea în play-off ar fi o performanță. Da, a avut meciuri bune în play-out, cu Bratu. A avut rezultate în finalul sezonului trecut. Echipa e la început de drum, nou formată. Totuși, meciul cu Voluntari a fost câștigat cu foarte, foarte multă șansă. N-a fost diferență mare. Cred că în acest moment Dinamo nu se poate bate la campionat", a declarat Dorinel Munteanu la Pro X.

După 2-1 cu FC Voluntari, Florin Prunea a găsit marea problemă a echipei roș-albe.

"Dinamo are probleme în defensivă, în zona centrală. Dar și pe lateral sunt ceva probleme și vor persista până când Popovici va intra în ritm. Trebuie rezolvate repede aceste probleme. Urmează meciul cu FCSB și să vedem cum se va apăra", a declarat fostul portar al lui Dinamo la TV Digi Sport.

Citește și: Decizie-ȘOC la Dinamo! Unul dintre cei mai buni jucători pleacă: i se caută deja echipă!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  23 Iulie 2018, 15:55

Renunțarea la alcool a fost un lucru benefic pt el... începe sa și dea cu părerea despre alții

bazileon
bazileon  •  23 Iulie 2018, 15:47

Dar ce malitioasa spontaneitate stranie a acestor indivizi care au mari datorii fata de Dinamo! Babaciunea a jucat si la Steaua: de ce nu spune nimic despre sansele echipei becaliote la play out? Revoltator!

lobbyone
lobbyone  •  23 Iulie 2018, 15:43

Dorinele , mai lasa declaratiile . E primul meci al campionatului , cand am luat ultima oara titlul acum 10 ani ne-au trebuit aproape 4 etape sa ne dam drumul la joc (abia bateam national targu jiu si jiul petrosani , abia cu timisoara am inceput sa jucam fotbal) . Echipa are probleme serioase , primul 11 e decent dar banca e absenta in totalitate . Cum sa renunti la Palici....? Fundas dreapta aparent nu se vrea , se merge pe mana lui Corbu care nu are nicio treba din pacate....fundasii centrali sunt ok , mult peste media campionatului amandoi . Popovici o sa joace mai bine , e mult peste olteanul clar . Salomao e mort (a primit nota 7 pe gsp pentru ca astia habar nu au pe ce lume traiesc) . Sorescu o sa ajunga mare , hanca e acelasi balbait pe teren . Axente nu a intrat rau . Ne trebuie fundas dreapta , atacant si banda . (astia trebuiau luati la inceput...acum nu mai au niciun sens) . Per total dorinele , pe cine vezi tu domne in playoff ? Cum sa nu intre Dinamo cand sunt doar astra , cfr , craiova si iasi echipe puternice ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează