INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB 3-1

RAPID VIENA - FCSB 3-1 // Gigi Becali schimbă radical strategia după înfrângerea din Europa League: "Reinventăm echipa!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 08:57

FCSB a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra lui Rapid Viena, scor 1-3. Gigi Becali anunță o nouă strategie la echipă.

  • Returul se joacă joi, 30 august, pe Arena Națională, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

După ce săptămâna trecută patronul celor de la FCSB anunța că va achiziționa numai căpitani de la echipele din Liga 1, acum Becali și-a schimbat radical strategia. 

"L-am luat deja pe Zlatinski. O să mai cumpăr câte 5-6 jucători, să îi testez, apoi îi dau împrumut pe cei care nu mă conving. Apoi cumpăr iar 5-6 și tot așa până o să fac o echipă de bărbați adevărați. O să aduc fotbaliști până întreaga echipă o să fie de barbați. Reinventăm echipa!", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Vezi și: Becali a luat la ochi 3 jucători după eșecul de la Viena: "Fugi de joc când ai 24 de ani? Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! "

Citește și:

Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Superliga
Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Corvinul a făcut primul transfer al verii! » Fotbalistul cu care hunedorenii vor ataca preliminariile europene
Liga 2
Corvinul a făcut primul transfer al verii! » Fotbalistul cu care hunedorenii vor ataca preliminariile europene
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (46)
observator_federal
observator_federal  •  24 August 2018, 10:28

Schimbare de strategie: Becali renunță pe moment la planul cu vânzarea pe sute de milioane a tinerelor talente (care refuză încă ”să explodeze”) și se concentrează pe accederea în grupele Europa League, adică pe preconizatele 10 meleoane. Așa că, peste noapte, FCSB își propune să achiziționeze căpitani de echipă, jucători maturi și ”mai bărbați”- pe unii doar de probă cu Rapid Viena la București - jucători emblematici pe care echipele din prima ligă îi pun la dispoziție, cu amabilitate. De vinerea viitoare Gigi va reveni probabil cu presiuni pe finul Rădoi, pentru ca acesta să-i scoată în vitrina Naționalei U21 bijuteriile. Fotbalul înseamnă bani - câștigați, pierduți, nu mai conntează acum, febra evenimentelor este prea mare.

adriann_
adriann_  •  24 August 2018, 11:59
Postat de iosif.xvii pe 24 August 2018, 11:30

A fost un rateu dat de gigi.. mai bine angaja de la inceputul sezonului un antrenor mai de Doamne ajuta, decat sa recurga, ca de obicei pe ultima suta de metri, la tot felul de manevre care oricum i se intorc impotriva pana la urma..

Asta a fost bancul zilei, nici un antrenor mai de Doamne-ajuta nu vie sa-i faca echipa unu' ca becali, sa-i zapaceasca jucatorii ba cu mariri de salariu peste noapte, ba cu atacuri aberante in presa etc etc etc. Probabil singurul care ar fi putut performa in acest climat aberant era Sumudica, dar ciobanul nu l-a vrut pentru ca Sumi i-ar fi 'luat scena' cum se spune...

stoichkov10
stoichkov10  •  24 August 2018, 11:42
Postat de iosif.xvii pe 24 August 2018, 11:25

Gigi declara ca vrea barbati la echipa, dar mizeaza pe Tanase in retur (cum, care Tanase?? Acesta: “Florin Tănase a fost schimbat pentru că nu este căpitan. El are banderola, dar nu are calităţi de căpitan. Un căpitan adevărat ia sabia şi se duce în fruntea echipei. El fugea de minge, se speria, nu putea să facă trei paşi. Era mingea la 3 paşi şi el nu putea să o ia.") Apropo, daca si Junior Morais si-a ispasit pedeapsa, cred ca intoarcerea lui in primul 11 ar fi o binevenita bomboana pe coliva, daca tot e sa ne bagam picioarele-n ea de calificare..!

mizeria iusuf sufera. ce bine

Vezi toate comentariile (46)
Comentează