INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB 3-1

RAPID VIENA - FCSB 3-1 // Becali a luat la ochi 3 jucători după eșecul de la Viena: "Fugi de joc când ai 24 de ani? Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! "

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 23:22

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, nu e demoralizat după eșecul clar suferit la Viena, 1-3, și e optimist în ceea ce privește șansele de calificare. Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre jucătorii care l-au dezamăgit în meciul de la Viena. 

"Șansele de calificare sunt 60% pentru noi, 40% pentru Rapid Viena. Am văzut, e o echipă care nu ne poate scoate. Rapid Viena e o echipă prea slabă pentru noi. Cum să ne scoată o asemenea echipă? Rapid Viena e mai slabă decât Hajduk, vom câștiga la București și ne vom califica!  Va fi altceva la București. N-o să mai joace Moruțan, e emotiv. E prea crud pentru acest nivel. Poate l-am lăudat prea mult și am greșit ridicându-l în slăvi. 

Coman nu prea a mișcat. Vom găsi o formulă care să marheze goluri. Va reveni și Florin Tănase. Acesta este cuplul de fundași centrali, nu mai avem ce să facem. Am luat golurile aiurea. Dacă Man și Coman erau în formă și erau jucători adevărați, am fi dat 4-5 goluri. Insist pentru Nistor pentru că el joacă în locul lui Moruțan. Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! Nistor driblează, pune mingea jos. Era măcel dacă îl aveamOvidiu Popescu a atins mingea de 5 ori. E o singură explicație: fuge de joc. Se așază în teren încât să nu primească mingea. Fugi de joc când ai 24 de ani? 

Florinel Coman a dat prea multe pase la adversar, trebuie să muncească. Credea că va juca din talent toată viața, dar nu e așa. N-a driblat pe nimeni. Vor fi schimbări în echipă, trebuie să vorbesc cu Dică să facă ceva! Reinventăm echipa pentru retur! Pe Dică nu sunt supărat, Doamne-ferește! Jucătorii noștri trebuie să-și dea seama că nu întâlnesc o echipă mare cu jucători valoroși. O să le spun eu asta. 

Ce vină are Dică? Ce vină are el când Florinel Coman nu poate să facă un dribling? Coman să se odihnească pentru a juca fotbal. Eu văd niște lucruri. Ce a crescut Florinel Coman? Din 5 metri dă în portar. Dă, mă, tare, dă în colț! Ce să-i facă Dică lui Florinel Coman? Dacă dai pase la adversar, nu mai joci! 

Voi face o echipă de bărbat adevărați. Am tot adus jucători, dar voi transfera până voi vedea o astfel de echipă!", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Citește AICI cronica partidei Rapid Viena - FCSB 3-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
ray51
ray51  •  24 August 2018, 16:28

Sansele de calificare sunt de 1 la 4. Anul asta competitional o sa bagi mana in buzunar daca vrei sa ai CIRC !

policefun
policefun  •  24 August 2018, 16:06

Groparul fotbalului românesc, distrugătorul de echipe, poate cel mai mare rău pe care fotbalul nostru îl putea trăi continua să-și bată joc de atât amar de suporteri. Păcat fcsb-ul ar fi putut face performanță, daca competiția internă ar fi fost una de valoare cu meciuri tari cu rivalități sportive ... nu cu petarde ca alde momita și patroni *** că Jojo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

policefun
policefun  •  24 August 2018, 14:15
Postat de corectu pe 24 August 2018, 07:42

Declaratia lui GB este una de miezul noptii,cand probabil a inceput sa viseze.Coman este fotbalist adevarat(tehnic,are simtul portii).Trebuie lasat sa joace.Daca una din cele 2 bare ar fi fost gol.Daca...Mai usor cu Nistor.N-a jucat cam demult in cupele europene.Campionatul nostru e cam modest.Uitati-va ce a patit CFR-ul.

Groparul fotbalului românesc, distrugătorul de echipe, poate cel mai mare rău pe care fotbalul nostru îl putea trăi continua să-și bată joc de atât amar de suporteri. Păcat fcsb-ul ar fi putut face performanță, daca competiția internă ar fi fost una de valoare cu meciuri tari cu rivalități sportive ... nu cu petarde ca alde momita și patroni retardați că Jojo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează