GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CONTRACT

Supercontract pentru Nicolae Dică! Ce înțelegere a semnat antrenorul

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 10:35

Nicolae Dică, antrenorul FCSB a devenit expert al postului TV Telekom Sport, şi va analiza meciurile de Champions şi Europa League.

Nicolae Dică a părăsit Europa cu FCSB, însă se va întoarce în competiţiile intercluburi de pe continent. În calitate de analist TV. "Principalul" vicecampioanei a semnat cu TV Telekom Sport şi a acceptat rolul de expert. El va comenta partidele din Champions League şi Europa League, pe care postul TV le va transmite începând de la jumătatea săptămânii viitoare.

Prima apariţie a lui Dică va fi miercuri, în studioul UEFA Champions League, care va începe la 18:30 şi în care Dică se va afla alături de Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de tineret. Meciurile-vedetă ale zilei de miercuri în Ligă sunt Real Madrid - AS Roma, Valencia - Juventus, Benfica - Bayern Munchen şi Manchester City - Lyon, toate urmând să înceapă la ora 22:00.

Până în vara lui 2017, atunci când a preluat-o pe FCSB, Dică a fost analist la TV DigiSport. 

Ce experţi au cele două posturi TV

tv TELEKOM SPORT

Cornel Dinu
Basarab Panduru
Cosmin Contra
Mirel Rădoi
Nicolae Dică
Florin Răducioiu
Ioan Andone
Ciprian Marica
Bogdan Stelea
Vasile Miriuţă
Vlad Munteanu
Marius Bilaşco
Marius Stan
Iulian Miu
Cristian Balaj
Dan Lăzărescu
Constantin Zotta

TV DIGI SPORT

Ilie Dumitrescu
Gabi Balint
Daniel Niculae
Daniel Pancu
Ionel Dănciulescu
Bogdan Mara
Narcis Răducan
Florin Bratu
Ianis Zicu
Claudiu Niculescu
Gheorghe Mulţescu
Dinu Gheorghe
Helmuth Duckadam
Ion Crăciunescu

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  15 Septembrie 2018, 12:42

Sunt curios daca va sta cu telefonul la ureche si in studio sa primeasca indicatii pretioase la ce comenteaza , nu de alta dar sa nu emita vreo parere care sa nu fie agreata la palat (de exemplu ca un tanar jucator strain ar putea fi mai bun si implicit mai scump decat Coman & comp.)...

101714667435383
Rica Sectoristu  •  15 Septembrie 2018, 12:36

CONTINUARE.... CINE MAI STA IN TARA? SE FACE PUSCARIE LA GREU SI IATA CE IMPERIU ARE PE CIND BORCEA BUTELIARUL A IESIT DIN ASA ZISA PUSCARIE. HAGI URLA DE MAMA FOCULUI DESPRE PRIORITATE DAR NU STIE CE ESTE EA IN MACROECONOMIE. SE REDUCE LA MICRO... SI UNIVERSUL LUI ESTE OVIDIU. CE FOLOS DACA AI MUSCHI PENTRU O TARA CIND CREIERUL NU MAI EXISTA . CEL BUN A PLECAT. VOR PLECA SI PASARILE TOT CE MISCA DAR VOR RAMINE MANELISTII CONDUSI PRIN NOUL PARTID DE OLANDEZUL VAN GHELIE. TOTUL ESTE EXCELENT PENTRU EI PENTRU TELEVIZIUNILE UNDE UN CAPATOS, MARUTA, TEO NU FAC DECIT SA SPOREASCA NUMARUL PROSTILOR PE CIND EI AU SALARII REGESTI. DAR COSTUL PENTRU VEI VA URMA PRIN PROPRII COPII SI ALTELE. ASA CA EXPERTII ROMANIEI TREBUIESC INVELITI SA NU RACEASCA COPII TAICHII.

101714667435383
Rica Sectoristu  •  15 Septembrie 2018, 12:33

SINTEM PLINI DE EXPERTI. SI IN POLITICA SI IN AGRICULTURA SI IN INDUSTRIE SI IN JUSTITIE ASA CA DECE NU AR FI SI IN SPORT. ACEST SPORT FOTBALUL MORT DE ANI SI ANI DE ZILE. MATERIAL UMAN AR FI CU TOATE CA SINT CHITITI DUPA BANI. FIE SI ASA DAR CUM PLEACA AFARA SE TERMINA CA DEH DAU DE " OCCIDENTUL DECADENT." CIND MA GINDESC CA SINT ANTRENORI FARA ELEMENTARUL LICEU ASA CA RADOI CARE AZI ESTE SALTAT IN SLAVI SI TOTUL PINA LA PRIMA INFRINGERE. SI O VAD CHIAR O VAD CA TARE SINT TOTI LAUDATI SI NU ASTEAPTA SA SE AJUNGA LA FINAL. CUVINTE INCURAJATOARE DAR NICI CHIAR ASA. CONTRA LA FEL PE POST DE MONKEY NU PREA ARE HABAR SI S-A VAZUT LA DINAMO. DINU A FACUT MULT IN ACEST SPORT SI A MUNCIT MULT IL TERMINA INSA AROGANTA SI A VORBI DE LUCRURI SFINTE UNORA CARE DUPA CUM SPUNEAM NICI LICEUL NU IL AU. SINTEM PLINI DE EXPERTI SI TOTUL MERGE PROST. OARE DECE? CINE II ALEGE CA EXPERTI? MURINGHNO NU A FOST FOTBALIST DAR ARE STIINTA COMPUTERELOR. CEL PUTIN PUSTAI STIA SA VOREASCA SI PROSTII FACEAU MISTO DE UN OM CARE RECITA POEZII DE CARE BEZEVENCHII ASITIA NICI NU AU AUZIT CA SA NU MAI ZIC DE AUTORI. EI STIU DE ADRIAN PAUNESCU SI ATIT. IN REST SINT EXPERTI IN TIRFE SI CLUBURI. SA FIE DOMNI PE STRADA CU MASINI BENGOASE CA DEH TREBUIE SA AIBA SATISFACTIA MUNCII NU? INVESTMENT-URI POATE IN CAFENELE SI RESTAURANTE CARE MAI TIRZIU DUC LA FALIMENT. VEZI CAZUL HALEP. TARA AMARITA RANITA SI PLINA DE DURERE JUCATA LA LOTERIE. VANGHELIE VINE PRESEDINTE DACA NU STIATI. CINE MAI SA IN T

Vezi toate comentariile (16)
Comentează