INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer neașteptat pentru unul dintre cei mai importanți fotbaliști români! Anamaria Prodan a spus tot

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 11:30

Anamaria Prodan e convinsă că pauza de iarnă îi poate aduce lui Nicolae Stanciu un nou transfer. În cazul în care nu se va concretiza nimic acum, e sigură că la vară Stanciu nu va mai fi la Sparta Praga. 

"Foarte sigur în vară, dar sunt discuţii avansate şi pentru perioada de iarnă. Vedem. E foarte uşor, Sparta are politica asta: ia jucători pe 4 milioane şi îi vinde imediat pe 10.

Din punctul ăsta de vedere nu sunt probleme, ne vom înţelege imediat. Patronul cehilor e bancher, gândeşte totul în termeni de profit", a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Sparta Praga a plătit 3,75 milioane de euro pentru a-l lua pe Stanciu de la Anderlecht. Clubul belgian l-a luat pe român de la FCSB cu 8,8 milioane de euro. 

4.000.000 €este cota lui Nicolae Stanciu pe transfermarkt 

Citește și:  Nume surpriză pe care îl caută șefii unui club din Liga 1 pentru a prelua echipa! Se bate cu un fost antrenor al lui Dinamo

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
andrey.fcd
andrey.fcd  •  07 Octombrie 2018, 13:45

Nicusor Stanciu.... cea mai mare teapa din istorie fotbalului belgian. Si nu am spus o eu, au spus o belgienii in ziarele lor la vremea plecarii sale la Sparta.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Octombrie 2018, 14:25
Postat de pe 07 Octombrie 2018, 13:57

Mare noroc ca Dorin Rotariu a venit pe 30 de centi in Belgia, a fost mutat de la un club la altul (pe comision), are 1 gol in 4 ani si ala in amical. Anul asta are 3 minute jucate conform transfermarkt.

Rotariu are 10 goluri oficiale intr-un an jumate in Belgia. Dar nici macar nu e vorba despre el aici . Stanciu clar nu a confirmat in Belgia, ca vrei sau nu sa recunosti e irelevant. Mai e vreme sa devina un jucator f bun totusi, calitati are.

ge3orge3
ge3orge3  •  07 Octombrie 2018, 14:02

Nici o stire fara Gigi :))) cred ca daca mai ma uit iar la articolul cu Conor McGregor..apare si Gigi pe acolo :)))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează