FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT - DINAMO 1-1

Mircea Rednic e mulțumit de jocul lui Dinamo: "Am avut și o bară" :) » De ce l-a titularizat pe Popovici după ce l-a desființat

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 18:59

Mircea Rednic s-a arătat mulțumit de jocul lui Dinamo după egalul de la Hermannstadt, scor 1-1, scor stabilit încă din prima repriză.

"În repriza a doua am dominat, ne-am creat multe ocazii de a marca, am avut și o bară. Am construit pe un teren greu. Păcat că centrările au fost imprecise. Nu pot decât să-i felicit pe jucători pentru cum au jucat ținând cont de condițiile de aici. Prima repriză a fost echilibrată. Cu un pic de șansă la ultima fază puteam avea 3 puncte. 

Se vede o îmbunătățire a jocului. Am avut o posesie bună pe un teren greu împotriva unei echipe care s-a organizat bine. Sibiul arată mult mai bine decât începutul de campionat", a declarat Rednic la TV Look Sport.

Antrenorul lui Dinamo a explicat motivele titularizărilor lui Penedo și Sergiu Popovici, ultimul gafând la golul sibienilor: "Am spus clar că Penedo e accidentat și de aceea a rămas în afara lotului. Popovici e singurul dintre cei cu care am avut o discuție și a mai solicitat o întrevedere cu mine și m-a rugat să-i mai dau o șansă. Ținând cont de situația pe care o avem pe partea stângă... Nici Olteanu nu ne dă siguranță acolo. Nu pot spune că Popovici a jucat slab sau mai bine decât a făcut-o în acest sezon".

Citește AICI cronica meciului Hermannstadt - Dinamo, scor 1-1!

Clasament LIGA 1

clasament liga 1 dinamo

Citește și: Rednic, "îngropat" de jucătorul pe care l-a criticat: "În cazul lui s-a luat o decizie"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (56)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  08 Decembrie 2018, 19:53

raandom.,esti un *** ordinar ,nu am cuvinte *** ,asta e rusine!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red_dogs_united
red_dogs_united  •  08 Decembrie 2018, 19:56

Randoame, cum se numește echipa lui Gigi? Care e stadionul echipei Fotbal Club FCSB? Și care sunt culorile oficiale ale acesteia? Răspunde! Văd că despre Dinamo știi multe. Hai să vedem ce știi (corect) despre echipa lui Gigi.

unn_dinamovist
unn_dinamovist  •  08 Decembrie 2018, 20:05
Postat de raandom.. pe 08 Decembrie 2018, 20:04

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. Pe stadionul ghencea nu se poate juca momentan ca este in modernizare asa ca jucam pe Steaua Arena aka National Arena. ros albastrii joaca fantastic. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Ffereasca Dumnezeu ! Iarta-l Doamne !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează