FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

VIDEO+FOTO Rednic, "îngropat" de jucătorul pe care l-a criticat: "În cazul lui s-a luat o decizie"

Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 17:38

Mircea Rednic l-a criticat continuu pe Sergiu Popovici (25 de ani) de la venirea antrenorului la Dinamo și a anunțat că fundașul stânga nu va mai evolua pentru formația alb-roșie, însă tehnicianul s-a răzgândit astăzi.

Rednic și-a călcat pe orgoliu și i-a mai dat o șansă lui Popovici în meciul din etapa a 19-a de pe terenul lui Hermannstadt, dar jucătorul nu i-a răsplătit așteptările și a greșit decisiv la golul sibienilor.

Sergiu Popovici n-a intervenit asupra lui Petrișor Popescu în minutul 32 al meciului, când jucătorul lui Hermannstadt a primit o centrare de pe partea stângă și fundașul ”câinilor” n-a avut nicio reacție. Sibienii au egalat la acea fază, 1-1.

"Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut șanse și nu are de ce să fie supărat pe mine. M-au dezamăgit unii dintre ei, nu toți. Sunt supărat că nu au avut reacție la nimic, nici la schimbarea antrenorului, nici la amenințări, nici la prime. Ei nu realizează la ce club sunt. Dinamo vrea să facă performanță" Mircea Rednic înaintea meciului Dinamo – CFR Cluj 0-3

"Jucătorii au șansa de a demonstra până pe 24 decembrie ceea ce pot. Toți, exceptându-l pe Popovici, în cazul căruia s-a luat o decizie. Au șansa de a demonstra că a fost vorba despre o perioadă complicată. Ce poate face Rednic mai mult de atât?" Alexandru David, președinte Dinamo, după meciul cu CFR

clipboard01 +4 FOTO

Și dinamoviștii au înscris tot dintr-o greșeală. Sergiu Hanca a deschis scorul în minutul 9 după o gafă a portarului Căbuz. Mai multe detalii, AICI!

Meciul dintre Hermannstadt și Dinamo poate fi urmărit AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
vasy86le
vasy86le  •  08 Decembrie 2018, 21:07
Postat de Nino Cristian Mosoroceanu pe 08 Decembrie 2018, 19:06

Avem cam multe oi in echipa .EU cel putin a fost ultimul meci pe care lam urmarit pana nu isi revin sau nu se face curatenie la echipa spun ADIO DINAMO si ii indemn pe toti suporteri sa faca la fel,,,nu mai am nervi pentru echipa actuala

Asa am zis si eu.. dar iubesc prea mult acest club, nu pot sa nu ma uit la meciuri, sper sa ne revenim si chiar daca nu prindem play-off-ul, macar sa castigam play-out-ul si sa ne pregatim mai bine pentru sezonul viitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  08 Decembrie 2018, 20:08

Nino,sunt perfect de acord cu tine,dar la mine a fost prima treime de meci pe care l-am urmarit de cand am vazut cum se duc la vale ,cu speranta ca vor castiga!Nu ai cu cine!Sigur nu ma voi mai uita la un meci cu Dinamo pana nu voi auzi macar ca si-au revenit. Asa jucatori nu gasesti nici in L3. Nu stiu ce manevre sunt colo,dar nu e in regula!Poate vom auzi vreodata!Parca Nistor e prea mult accidentat,parca Hanca acum invata sa joace fotbal,parca ceilalti numai jucatori de fotbal nu sunt, nu mai stiu ce sa cred!!

1719786348125903
Nino Cristian Mosoroceanu  •  08 Decembrie 2018, 19:06

Avem cam multe oi in echipa .EU cel putin a fost ultimul meci pe care lam urmarit pana nu isi revin sau nu se face curatenie la echipa spun ADIO DINAMO si ii indemn pe toti suporteri sa faca la fel,,,nu mai am nervi pentru echipa actuala

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close