FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Atac la CSA Steaua! Ilie Dumitrescu nu uită și nu iartă: "Nu înțeleg de ce au făcut asta!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 19:28

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei, și-a exprimat dezamăgirea vizavi de faptul că nu a fost invitat de reprezentanții CSA la evenimentul găzduit în Ghencea în urmă cu patru luni, premergător procesului de demolare a "Templului Fotbalului Românesc".

"Sunt foarte mulți jucători care au făcut performanță pentru Steaua, dar sunt foarte puțini cei care au crescut la Steaua și au făcut și performanță acolo! Adică, produs 100% al clubului. Îi numărăm pe degete, da? Și mă gândesc acum la mine și la Dan Petrescu.

Eu aveam 8 ani când am ajuns acolo și am fost legitimat la Steaua. N-am înțeles de ce n-am fost invitat la acel eveniment, când a început demolarea stadionului. De ce spun asta? Pentru că eu acolo am crescut, acolo m-am dezvoltat ca personalitate, acolo am cunoscut cele mai mari satisfacții profesionale și materiale", a spus Ilie Dumitrescu, potrivit TV Digi Sport.

Crescut la juniorii Stelei, Ilie Dumitrescu a evoluat de-a lungul carierei pentru Steaua, FC Olt Scornicești, Tottenham, FC Sevilla, West Ham, America și Atlante.

Ca jucător, a cucerit 4 titluri și trei Cupe în Ghencea și a fost în lotul "militarilor" în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, pierdută de roș-albaștri cu 0-4 în fața lui AC Milan.

Vezi și: CSA Steaua recunoaște în premieră: "Da, nu avem voie să jucăm în Liga 1!"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (40)
partea47mea
partea47mea  •  18 Decembrie 2018, 21:49

Ilie cu parere de rau: ti-ai cam pierdut respectul din partea suporterilor stelisti.Ia exemplu de la George Ogararu spre exemplu.El este tot stelist crescut in Ghencea, el a descris extraordinar de frumos la tvr1 ce inseamna Steaua pentru el.Invata Ilie!

107655353408161
Nicusor Potop  •  18 Decembrie 2018, 21:42

E simplu. Mister Ilie jigneste zi de zi Steaua, susținând faptul că sc fcsb pipera e Steaua. Sa-i fie rusine, s-a dezis demult de clubul care l-a format ca om și sportiv.

485809194904413
Costel Tudor  •  18 Decembrie 2018, 21:54

*** CIOBANULUI PUȘCĂRIAȘ nu au fost invitați !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează