SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // FOTO Eugenie Bouchard, mesaj războinic pentru Simona Halep: „Ea e adevăratul număr 1!”

Eugenie Bouchard // FOTO: Instagram +8   FOTO
Eugenie Bouchard // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 18:54

Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, va juca joi cu americanca Serena Williams, locul 16 WTA, în turul II la Australian Open.

Înainte de duelul cu Williams, canadianca Bouchard a elogiat-o pe americancă și a spus că aceasta este adevăratul lider în clasamentul WTA, loc ocupat în prezent de Simona Halep.

Da, acum abia e în top 20 WTA, dar, pentru mine, ea mereu este numărul 1. Este cea mai mare din istorie. Joacă excelent și face totul foarte bine. Îmi place că nu renunță niciodată.

Pe de altă parte, eu simt că am progresat în ultimele luni. Am avut meciuri foarte bune. Mă bucur de antrenamente și de jocuri. Asta e cel mai important acum”, a declarat Genie Bouchard, potrivit FoxSports.

Bouchard și Williams vor juca joi la Australian Open, după ora României 10.

Citește și: 

Andre Agassi e ALESUL! Simona Halep poate avea o legendă în lojă, dacă acceptă propunerea lui Darren Cahill

Citește și:

Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Superliga
Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Nationala
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (23)
10207770787656758
Mihai-Daniel Popa  •  16 Ianuarie 2019, 21:18

Din titlu intelegem ca Bouchard e razboinica si agresiva cu Simona: "Ea (Halep) e adevaratul numar 1!". Goana dupa click-bait genereaza articole de nivelul Ring (sau cum se numea porcaria aia data la liber la metrou). Opriti-va putin, ca face Chirila Sr. ca toate alea in mormant.

morzadobflicster
morzadobflicster  •  16 Ianuarie 2019, 20:50

Bouchard nu e adevaratul nr 79.... Adevaratul numar 79 este Anna Kournikova, pentru ca a facut poze mult mai misto in chiloti, si pe deasupra s-a si maritat cu un mare smecher...

viomarmi22
viomarmi22  •  16 Ianuarie 2019, 22:07

”Serena Gorilliams” a fost cea mai norocoasă jucătoare din istoria tenisului feminin, spun asta pentru că natura africană și dopingul mizerabil, mușamalizate foarte bine de agenția americană USADA au făcut din această făptură cea mai puternică jucătoare din circuit, cam toate meciurile disputate cu 99% din fetele normale din tenisul feminin le câștiga prin servicii bombă, care-i făceau invidioși până și pe jucătorii de la masculin ! Să spui că ea a fost nr.1 este adevărat doar prin prisma neputinței celorlalte fete să învingă o gorilă drogată care pentru mine personal nu există și nu face cinste tenisului feminin, de aceea o exclud total din acest clasament și adevărata regină a tenisului mondial nu poate fi decât nemțoaica Steffi Graf !!! Simona Halep a ajuns nr.1 pe propriile forțe, nu cred că mai există vreo jucătoare din top 30 din ziua de azi și din ultimii 2 ani pe care Simona să n-o fi învins-o măcar odată, așa că românca noastră este un nr.1 WTA foarte corect, la cei 1.68m și 60 de Kg, așa că haterii pot lătra la stele cât vor, este dreptul lor să fie împotriva a 99% dintre părerile *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează