FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U CRAIOVA // Ilie Dumitrescu, nemilos cu Alexandru Mitriță: „L-am văzut într-un meci, n-a trecut o singură dată de adversarul direct”

Alexandru Mitriță // FOTO: GSP
Alexandru Mitriță // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 16:16

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, pune la îndoială dorința celor de la CS U Craiova, care vor să obțină 8 milioane de euro pentru Alexandru Mitriță, 23 de ani, cel mai valoros jucător din lotul alb-albaștrilor. 

„Eu l-am văzut pe Mitriță, care pentru mine este unul dintre cei mai buni jucători din campionat. E supertalentat, lider, cel mai bun jucător al Craiovei, poate cel mai bun din campionatul nostru pe poziția asta. Dar la meciul România - Muntenegru n-a reușit să treacă o singură dată de adversarul direct!”, a spus Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Reacția lui Dumitrescu a venit la scurt timp după ce presa din Statele Unite a scris că New York City ar fi fost gata să achite 6 milioane de euro pentru Mitriță, dar s-au izbit de refuzul oltenilor, care speră să dea lovitura și să încaseze 8 milioane.

3.500.000 €e cota de piață a lui Mitriță, conform Transfermarkt

Mitriță, care mai are contract cu oltenii până în 2022, a evoluat de-a lungul carierei la CS Turnu Severin, Viitorul și Pescara, fiind cumpărat definitiv de CS U Craiova de la formația din Peninsulă la începutul lui 2018. 

Vezi și: Ofertă colosală refuzată pentru Alexandru Mitriță » Cine e superforța de peste Ocean care a vrut să cumpere vedeta Olteniei

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (38)
firaldo
firaldo  •  26 Ianuarie 2019, 18:02
Postat de juliusmad pe 26 Ianuarie 2019, 17:40

ilie dumitrescu e platit de digi. are galerie de arta, bani bagati in imobiliare plus celebrul "hanul cu tei", al carui patron este. a fost fotbalist si cred ca are voie sa-si dea cu parerea chiar daca e vorba de vedeta de mucava de la craiova :)))

Boss,voi astia fcsbistii ati dat dovada de ipocrizie de fiecare data,sa nu uitam cu Budescu in viziunea lui Ilie Dumitrescu atunci cand a refuzat prima data fcsb,era gras,un jucator lent,cand a ajuns la fcsb era cel putin Cristiano Ronaldo,asa si cu Alibec,cand juca la Astra era doar un atacant rotofei,iar cand a ajuns la fcsb acelasi Ilie Dumitrescu il numea "atacant puternic" si cel mai bun atacant roman chiar si cand nu marcase de 1 an si ceva.Ma intreb daca Mitrita ajungea la fcsb cum era catalogat acum,Messi?Cristiano Ronaldo?Eu nu imi dau seama cum sa iti fie necaz ca un fotbalist roman pleaca pe o suma mare,adica de ce sa fi invidios,asta nu inteleg.Sa te intreb ce parere ai despre Ivan acum si ce parere ai despre el daca accepta sa vina acolo?Boss voi trebuie sa acceptati si sa intelegi ca lumea asta fotbalistica nu se invarte in jurul vostru,are si CFR si Craiova sau Viitorul jucatori care pot pleca pe sume peste 5 milioane.Gnohere a avut oferte de 5 milioane de euro cica,dar tot acolo e,acum cica nu a plecat ca nu a vrut Teja.Cica Man a avut oferta de 13 milioane de euro,asta acceptam cu toate ca ..poate ne lamureste Ilie Dumitrescu...ce a aratat Man pentru a valora atat?

104772133226352
Petre Radulescu  •  26 Ianuarie 2019, 20:16
Postat de Petre Radulescu pe 26 Ianuarie 2019, 20:13

Mitrita e un mare fast. Nu degeaba Pescara l-a ușuit pt. numai 600.000 de euro din cate-mi aduc aminte.

Mitrita e un mare fas. Nu degeaba Pescara l-a ușuit pt. numai 600.000 de euro din cate-mi aduc aminte.

antalmihai
antalmihai  •  26 Ianuarie 2019, 18:28

Cine a zis? *** ciobanului, angajatul lui??? PTIU!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează