FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U CRAIOVA // Ofertă colosală refuzată pentru Alexandru Mitriță » Cine e superforța de peste Ocean care a vrut să cumpere vedeta Olteniei

Alexandru Mitriță
Alexandru Mitriță

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 12:44

Alexandru Mitriță (23 de ani), vedeta celor de la CS U Craiova,
ar fi putut ajunge în această iarnă în Major League Soccer, la formația New York City FC, însă oficialii oltenilor au refuzat o ofertă deloc de neglijat. 

Potrivit unui site care publică știri despre New York City, golgeterul oltenilor - 13 goluri în 18 meciuri în acest sezon - ar fi intrat în vizorul
clubului newyorkez.

Oferta americanilor ar depăși 6 milioane de euro, peste cea făcută recent de FC Torino (5 milioane), însă oltenii i-au setat un preț exorbitant lui Mitriță: 8 milioane de euro.

Mitriță, care mai are contract cu CS U Craiova până în 2022, a mai jucat de-a lungul carierei la CS Turnu Severin, Viitorul și Pescara, fiind cumpărat definitiv de CS U Craiova de la formația din Peninsulă la începutul lui 2018. 

3.500.000 €e cota de piață a lui Mitriță, conform Transfermarkt

Vezi și: 26.300 de euro costă consultanța pentru gazonul de pe „Ion Oblemenco” » Detalii incredibile despre firma care se ocupă de suprafața de joc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
suporterucv
suporterucv  •  26 Ianuarie 2019, 10:46
Postat de star_bucuresti pe 25 Ianuarie 2019, 14:54

lectii de moralitate? wtf? ce lectii de moralitate? uefa nu va recunoaste si uite ce a spus instanta aici: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/documente-oficiale-motivarea-instantei-cs-u-craiova-din-liga-1-nu-are-palmaresul-stiintei-546688.html wtf? ce lectii de moralitate visezi? da,daca spuneam ca este o rusine mondiala faptul ca veniti atatia la meciurile unei clone ***,puteai sa ma acuzi de asta. dar asa. repet,este socant cum naiba de veniti asa de multi sa sutineti clona aia. voi nici nu ar trebui sa apareti in clasamentul privind suporterii,pentru ca sunteti o echipa nopu infiintata si nu aveti suporteri.

Haa...de fapt marea voastra frustrare in Buc este ca venim noi asa multi la meciuri !! Ca sa vezi....uite ce iubita e ”clona” asta, pe langa ”originala” voastra, care are abonati mai putini decat Voluntari sau Chiajna :)))))

raikkonen79
raikkonen79  •  26 Ianuarie 2019, 01:44
Postat de albalbastru72 pe 25 Ianuarie 2019, 13:37

Mitrita nu trebuie lasat sa plece pentru mai putin de 10-12 milioane.Este cel mai bun jucator de la Hagi incoace,e fenomenul fotbalului romanesc.

Corect! Mitrita ar putea valora 12 milioane...daca ii indeasa 11 milioane jumate in buzunare.

sergentu72
sergentu72  •  25 Ianuarie 2019, 20:26

***, oierul poate sa-l vanda pe man cu 30 de mulioane, iar astia cer 8 milione si vi se pare exorbitant ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează