FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Cornel Dinu, fără milă: „Becali e lup la stână. Teja e doar un argat!”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 22:11

FCSB s-a impus contra lui Hermannstadt, scor 3-0. Cornel Dinu critică situația actuală din sânul vicecampioanei, considerând că Mihai Teja nu are libertatea necesară din partea lui Gigi Becali. 

„E greu de spus dacă avea sau are hățurile de a pregăti o echipă de asemenea nivel. Îți trebuie și un palmares. El este un fel de argat la curtea  patronului Gigi Becali.

Am citit acum vreo două săptămâni în Gazeta Sporturilor un articol care prinde exact ce se petrece la FCSB de ceva timp, de când a venit Gigi Becali și spune că el vrea să facă. Lupul la stână era titlul. Stâna este a lui, iar el s-a transformat în lup. Unele oi le mănâncă, iar pe altele le jignește de nu mai pot da nici lână, nici lapte, nimic.

Teja este acest argat. Primește mesaje. «Bagi oaia aia țurcană, o bagi și pe asta cu copita stricată că am reparat-o eu». Cam asta este mentalitatea care se învârte la această echipă extraordinar de titrată”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Clasament Liga 1

clasament

Vezi și: 

Mihai Pintilii, căpitanul lui FCSB, revine pe teren după 5 luni și jumătate de pauză

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (45)
herman25
herman25  •  12 Februarie 2019, 03:55
Postat de luker pe 12 Februarie 2019, 01:40

Are dreptate Dinu. Becali nu mai e de ceva vreme ciobanu cu grija de ***. E lupul la ***. E trist sa vezi o Romanie cu atat de multi fani Gigi Becali. Astia de il sustineti, traiti degeaba.

Atat ii duce capul....au cap sa nu le ploua in gat.

luker
luker  •  12 Februarie 2019, 01:40

Are dreptate Dinu. Becali nu mai e de ceva vreme ciobanu cu grija de ***. E lupul la ***. E trist sa vezi o Romanie cu atat de multi fani Gigi Becali. Astia de il sustineti, traiti degeaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1039281596148354
Cristian Gutui  •  12 Februarie 2019, 01:05

Dinu... omul care crede ca a inventat gaura la macaroana si coada la pruna... un fost bun fotbalist, un antrenor de pluton si un om care a imbatranit urat... degeaba esti inteligent si ai multe cunostinte daca le folosesti doar in scopul de a face rau, de a defaima si de a-ti arata grandomania... Nu vad nici o diferenta intre un cioban incult si un intelectual `cioban`...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează