FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

GSP LIVE // VIDEO Adrian Porumboiu, reacție violentă după anunțul lui Răzvan Burleanu: „Păi, politicul te-a pus pe tine, nesimțitule! Nu ți-e rușine?”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 15:23

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a reacționat dur la GSP LIVE după anunțul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, despre posibila excludere a României din competițiile europene.

Vezi în video reacția lui Adrian Porumboiu

 

„De acum, toate lucrurile devin sinistre. Am văzut ce a spus domnul președinte, cu ghilimele la președinte și domn. Spunea că România va fi scoasă din competițiile europene de către FIFA și UEFA dacă se implică politicul. Păi, băi nene, nu ți-e rușine? Nu te-au pus serviciile și politicul? Ce dracu'? E incredibil! Prostește lumea!

Eu am crezut că poate fie om și să evolueze. E un om rău. Am rămas stupefiat! Cât de negru să fii în cerul gurii? Și când l-am auzit și ieri când a spus de implicarea politicului... Păi, politicul te-a pus pe tine, nesimțitule! Dâncu de la Cluj (n.r. Vasile Dâncu)”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Context:

Într-o conferință de presă organizată după AG, Răzvan Burleanu a explicat că România ar risca să piardă Euro 2020, iar naționala și echipele de club ar risca excluderi din competițiile europene din cauza unor ingerințe politice. El a făcut referire la o încercare de modificare a Legii Sportului, pregătită de șeful MTS, Bogdan Matei. (Detalii AICI)

Citește și:

Răzvan Burleanu se distrează cu „rățuștele” » Chiolhanurile și darurile fac parte în continuare din arsenalul despotismului federal

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  18 Aprilie 2019, 17:07
Postat de vladutz13 pe 18 Aprilie 2019, 16:38

I-auzi cine l-a pus, Dancu de la Cluj, de parca ala ar invarti si aranja toate lucrurile prin tara asta :)), cand de fapt nu are putere serioasa nici macar in propriul partid

E doar o reglare de conturi intre doua grupari mafiote, una care a condus, cealalta care conduce fotbalul romanesc. Evident ca sunt toti o apa si un pamant, nu intamplator e fotbalul unde este. Porumbacu face parte din clica lui Mircea Sandu si a acolitolor lui, dar in principiu are dreptate sa-l ia la 11 metri pe Burleanu. Insa ce nu spune acelasi Porumbacu este ca nici el si nici cei din tabara lui nu sunt cu nimic mai buni. In ce priveste fituica de impachetat peste, avand in vedere ca fosila Ioanitoaia a prosperat si a dus-o bine inca de pe vremea lui Ceasca, e clar in tabara cui se afla cu arme si bagaje

104343947122875
Anton Pan  •  18 Aprilie 2019, 16:45

Acest monument de impostura, tupeu, nesimtire si neamprostie, politrucul infiltrat Burleanu, a fost instalat la FRF din ordin politic si acum se plange mizerabilul de implicarea politicului in fotbal. A distrus tot ce mai era in picioare din oricum ruinatul fotbal romanesc si continua sa praduiasca impreuna cu gasca sa de profitori (visan, vochin, bodescu) pana la secatuirea totala. Dupa aceea se vor muta la alta sinecura, ca asa e cu politrucii infiltrati, care nu au legatura cu fenomenul pe care il conduc.

kordell
kordell  •  18 Aprilie 2019, 18:34

Cine e personajul asta ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează