FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

CFR Cluj - CSU Craiova // Ultimele reacții din Gruia: „Meci dificil, ar fi păcat să facem vreo gafă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 11:05

CFR Cluj e foarte aproape de al doilea titlu la rând în Liga 1. Titlul va rămâne la Cluj dacă FCSB n-o învinge azi pe Sepsi ori trupa lui Dan Petrescu ia măcar un punct mâine, din partida cu Craiova. 

Clujenii încă nu se gândesc la sărbătoare până nu se văd, matematic, campioni.

„Nu ne gândim la petrecere. Va fi un meci dificil. Ar fi păcat după un sezon excelent să facem vreo gafă. Suntem la mâna noastră, depinde doar de noi. Nu ne gândim la o remiză, vrem o victorie. Jucătorii trebuie să fie concentrați că e păcat de munca depusă până acum!

Dan Petrescu este foarte meticulos, exigent. Chiar și în cazul unei victorii în această seară, el le va impune și în ultimul meci jucătorilor să joace ca la carte, să ia în serios partida”, a declarat Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, la PRO X.

Întrebat despre transferurile pentru următorul sezon, Stanciu a mărturisit: „Avem o strategie foarte bine pusă la punct. Vom construi o echipă mai competitivă pe plan internațional, pentru că acesta este un lucru care ne doare. Trebuie să venim cu un plus, vă pot spune că o să păstrăm în mare jucătorii de acum, doar o să completăm”.

4antrenori a avut CFR-ul în acest sezon: Edi Iordănescu, Toni Conceicao, Alin Minteuan și, pe final, Dan Petrescu

Citește și:

EXCLUSIV Revoluție pentru Europa la CFR Cluj! Transferurile pregătite în vară + interdicția pusă de Dan Petrescu la meciul cu CSU Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
antifecesebeeeeee
antifecesebeeeeee  •  11 Mai 2019, 13:47

Azi se rezolva campionatul. Secuii o sa ingroape ultimele sperante ale ciobanului infractor

1_0_1_0
1_0_1_0  •  11 Mai 2019, 16:39

Ba creativule, io cred ca tu de fapt esti ion iliescu nu ilie ionescu. Numa' prostii debitezi.

poison_1
poison_1  •  11 Mai 2019, 14:19

Fotbal Club FCSB, echipa din Popesti Leordeni, a ratat din nou titlul si intreaga tara se bucura. Nu mai ramane decat sa fie zburati din tururile preliminare ale Europa League si aceasta abominatie a infractorilor va disparea pentru totdeauna. Respect Talpan! Respect CFR Cluj! Respect etern echipei care o va elimina din EL!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează