SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

DOMINIC THIEM vs SERENA WILLIAMS // Austriacul, făcut praf de Whoopi Goldberg: „Ascultă, omule, nimeni nu știe cine ești!”

Whoopi Goldberg  FOTO: Guliver/GettyImages
Whoopi Goldberg FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 14:59

Disputa dintre Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) și austriacul Dominic Thiem (25 de ani, 4 ATP) naște în continuare controverse. 

  • Dominic Thiem e calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, acolo unde îl va înfrunta, miercuri, pe rusul Karen Khachanov (11 ATP).

Celebra actriță americană  Whoopi Goldberg (63 de ani) a avut un mesaj dur pentru sportivul austriac.

„Ascultă, omule, nimeni nu știe cine ești tu! Poate ești important în lumea tenisului, dar Serena a trecut prin lucruri importante în ultimul timp. Oamenii vor să știe ce se întâmplă cu ea, cum o duce, nu vor să discute strict despre sport.

Nu da vina pe ea! Încetează să fii un tâmpit. Poate într-o zi vei fi regele tenisului, dar în clipa asta habar nu avem cine ești”, a afirmat Whoopi Goldberg.

Thiem așteaptă scuze

Nici Dominic Thiem nu a depășit momentul și așteaptă ca Serena să facă primul pas spre împăcare.

„Încă nu am obținut acele scuze din partea Serenei. Nu știu dacă a fost eroarea ei sau a organizatorilor. Poate vina e împărțită, dar cert e că m-a pus într-o situație ciudată”, a declarat Thiem într-o conferință de presă susținută la Paris.

Vezi și:

Roger Federer tranșează disputa momentului de la Roland Garros » De care parte e în conflictul Serena Williams - Dominic Thiem

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (28)
hmmmm
hmmmm  •  04 Iunie 2019, 17:21

Din pacate acestea sunt consecintele egalitatii dorite, drepturi fara indatoriri. Feministele nu doresc egalitate, doresc sa domine! Doresc recunoastere, adica "eu" nu "noi", nu "tu". "Eu am drepturi" inseamna "tu esti nimic". "Eu sunt de culoare" inseamna de fapt "fac pe tine". Asta vor si asta au obtinut. "Eu am drepturi", pe scurt inseamna "tu nu ai"!

celestyus
celestyus  •  04 Iunie 2019, 16:38

Cata ipocrizie... adica, da-te la o parte ca nu stie nimeni cine esti. In primul rand, Thiem, e nr 4 mondial intr-unul din cele mai populare sporturi - deci e o stupizenie afirmatia. Dar sa presupunem ca ar fi un necunoscut, atunci "taci din gura ca nu te stie nimeni" nu e discriminare ? Ah daca e vorba de culoare sau sex, sar rapid de fund in sus ca sunt discriminate dar cand e vorba de bani sau celebritate, discriminarea nu mai e o problema. Respectiva conferinta de presa era la un turneu de tenis ! Daca lumea vrea sa stie ce e cu Serena din alte puncte de vedere sa-si organizeze propria conferinta de presa in afara turneului. "Serena a trecut prin lucruri importante în ultimul timp" - da, a nascut ! ca atatea alte miliarde de femei de-a lungul timpului... o s-o mai sanctificam mult pt asta ?! Ah, daca Serena se dovedeste a fi barbat, atunci da, de acord, sa fie numita omul mileniului, sfant/sfanta, a 8-a minune a lumii dar pana atunci nu e cu nimic mai speciala decat miliarde de alte femei care au nascut.

magura
magura  •  04 Iunie 2019, 17:02
Postat de dinamo_forever_77 pe 04 Iunie 2019, 16:55

Pana la acest "interviu" imi era simpatica aceasta actrita. In special din filmul Ghost. Dar dupa ziua de astazi....imi provoaca doar scarba.

Asa se intampla cand te bagi aiurea-n seama. S-a simtit si ea vizata? De ce? Ca sunt de aceeasi culoare? Aia sa-si vada de lumea filmului ca n-are nicio treaba cu tenisul!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează