FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Ștefan la FCSB // Gigi Becali a anunțat când va face transferul: „Nu stăm în ploaie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 14:11

Gigi Becali a anunțat că e gata să-l transfere pe Florin Ștefan (23 de ani), după ce l-a vândut pe Junior Morais (32 de ani) la Gaziantep, în schimbul a 600.000 de euro.

„Vreau să-l aduc pe Florin Ștefan, dar nu dau așa mulți bani (n.r. un milion de euro). Stai să așteptăm o lună ca să se dezumfle prețurile. Nu stăm în ploaie, că avem fundași. Să vedem dacă are oferte de afară, că dacă are oferte de afară, o să plece acolo”, a declarat Gigi Becali la Pro TV.

27 de meciuria jucat Florin Ștefan pentru Sepsi în sezonul trecut din Liga 1, reușind și 3 goluri


Florin Ștefan

becali greșește

Deși Gigi Becali anunță că are soluții pe postul de fundaș stânga, realitatea arată altceva. Marko Momcilovici are aproape un an de când n-a mai pus piciorul pe minge, din cauza unei accidentări care a recidivat, iar Alexandru Stan tocmai a revenit după o accidentare, însă nu e 100% apt. Astfel, singurele soluții pentru acest post sunt reprezentate de reprofilarea mijlocașilor Mihai Roman și Lucian Filip.

salarii uriașe pentru morais și benzar

Patronul de la FCSB a explicat că i-a lăsat pe Junior Morais și Romario Benzar să plece de la echipă pentru că aveau oferte mult mai avantajoase. Benzar tocmai a fost prezentat la Lecce (Detalii AICI).

„600.000 de euro e suma de transfer. M-a rugat Morais să-l las să plece că are aproape 33 de ani. Când mai prinde el transfer afară? Îi dau în Turcia 350.000 de salariu, mai are și bonusuri.

Păi, pe Benzar îl dădeam eu vreodată pe banii ăștia (n.r. 2 milioane de euro) ?! Cel mai bun fundaș dreapta. Rar au fost jucători ca el. Poate doar Dan Petrescu și Contra", a adăugat Gigi Becali.

 Citește și:

Junior Morais pleacă de la FCSB » Brazilianul a fost cumpărat de Marius Șumudică! Vine Florin Ștefan?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Superliga
Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Nationala
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (22)
luisharcsa
luisharcsa  •  30 Iunie 2019, 17:08

Bisnitarul ,tot bisnitar.

lapusneanul
lapusneanul  •  30 Iunie 2019, 19:28
Postat de aress123 pe 30 Iunie 2019, 18:53

*** Titlul e cam asa.....Florin Ștefan la FCSB // Gigi Becali a anunțat când va face transferul: „Nu stăm în ploaie” Esti atat de idiot incat iti trebuie si un desen...

uitati-va cat de prost e asta hahahaha... prostea, "florin stefan la fcsb"fara semnul intrebarii, inseamna ca deja e la fcsb...capisi ?

lapusneanul
lapusneanul  •  30 Iunie 2019, 18:24
Postat de aress123 pe 30 Iunie 2019, 17:38

" florin stefan la fcsb" este un subiect de ceva vreme, iar apoi se spune si in ce stadiu este....asa ca ia pestele ala ***...

prostea, dupa fcsb vezi ceva semne de punctuatie ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează