FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi la Manchester City? Dezvăluire din interior: transferat pentru Guardiola, împrumutat la Anderlecht

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 11:10

Ianis Hagi (20 de ani) continuă să fie în centrul atenției echipelor puternice. Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, susține că mijlocașul a fost și în atenția lui Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City.

„Știu că la un moment dat Guardiola pedala foarte tare pe dorința de a-l avea în curtea lui la Manchester City. Ianis e un jucător urmărit de multă vreme. Scouteri au tot venit. O variantă era ca Manchester City să-l ia și să-l împrumute mai departe. Sunt multiple posibilități acum”, a declarat Cristian Bivolaru la Pro X.

Oficialul de la malul Mării spune că transferul lui Ianis Hagi e unul special: „Unele cluburi s-au și retras din cursă când au văzut că ștacheta din punct de vedere financiar e prea sus. E un transfer dificil pentru că Ianis nu e un jucător oarecare.

În afară de faptul că e liderul generației lui a și arătat că poate fi un titular și la prima echipă națională. Pe lângă toate acestea, e și fiul lui Gică. Suma reală ar fi undeva la 10 milioane de euro. Toată lumea își dorește ca Ianis să meargă la o echipă unde să joace, unde să fie un antrenor care să-l includă în strategia sa de viitor”. 

Dacă s-ar transfera la Manchester City, Ianis Hagi ar fi împrumutat, cel mai probabil, la Anderlecht, unde antrenor este Vincent Kompany, fostul căpitan al „cetățenilor”. Inițial, englezii ar fi dorit să îl împrumute la Girona, dar formația a retrogradat din La Liga.

Ianis Hagi a fost dorit în această vară de echipe importante precum Barcelona, Borussia Dortmund, Sevilla, Spartak Moscova, Bayern Munchen, Valladolid și FCSB.

Citește și:

Gigi Becali i-a speriat deja! De ce sunt în pericol negocierile dintre FCSB și Viitorul pentru Vînă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (57)
1092274727501852
Calugar Marius  •  09 Iulie 2019, 20:36

Deja îi telenovelă ... Trebuia sa fi ales deja , dacă avea atâtea oferte ....

liviustefanvasile
liviustefanvasile  •  09 Iulie 2019, 19:31

Adevarul este ca de cate ori vreau sa rad si sa vad prostia si habarnismul in stare pura intru pe GSP sau pe Tolo.ro.VOi ziaristi de aici nu sunteti cu nimic mai presus decat chibiti din parcuri de la mese , nu stiti nimic decat ce va spun cei care va platesc: Becali,Borcea,Badea,Pascany, Pinalty si multi alti care au distrus fotbalul romanesc cu ajutorul si sprijinul vostru.Acuma aveti noi stapani sau mai vechi Becali,Negoita, Rednic, Dan Petrescu sau marea familie Lucescu .Pe care il apuca aberatiile sau interesele hop voi preluati.Va mai intrebati de ce nu mai exista presa de nici un fel in Romania ? Pt. ca sunteti asa cum sunteti toti.Hartie de impachetat peste si atat.

106069833078679
Claudiu Mozoleanu  •  09 Iulie 2019, 18:28

Din surse de încredere Gazeta Sporturilor poate confirma că Ianis Hagi va semna un contract pe 5 ani cu FC Kleipaidas54 de pe planeta MK33 din constelația Andromeda, planetă locuită de klingonieni. Noul club al lui Ianis, FC Kleipaidas54 se află la o distanță de 2,5 milioane de ani lumină de Terra. Ianis va fi primul pământean care va evolua în campionatul klingonian de fotbal. Vineri Ianis se va îmbarca pe nava Enterprise condusă de căpitanul Picard și va porni spre destinație. Mult succes Ianis.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează