FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

Dan Alexa, bătut de Anamaria Prodan // MM Stoica a ironizat bătaia încasată de antrenorul Astrei » Ce gest a făcut la meciul de la Pitești

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 22:45

Mihai Stoica a ironizat incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, în care antrenorul Astrei a luat o palmă de la impresar.

Directorul sportiv al FCSB, prezent la meciul roș-albaștrilor de la Pitești, cu Hermannstadt (Detalii AICI), a glumit cu un cameraman TV Digi Sport, gesticulând ca și cum ar da un pumn, aluzie la lovitura încasată de Alexa.

MM Stoica este cel care s-a opus venirii lui Dan Alexa la FCSB în iarnă și în această vară.

Vezi AICI detalii despre meciul FCSB - Hermannstadt!

CUM A EXPLICAT ANAMARIA

„A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.

Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta.

Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (20)
caoradea
caoradea  •  15 Iulie 2019, 00:44

Pai nu la fel a lovit si el suporteri ? Sau a fost un precedeu mai stilat ? El a invatat multe la rece... Dar ma intreb, ce fel de ziar si in general mass media sunteti voi ? Promovati doar nonvalori, ***.... Inteleg ca doriti sa faceti cel mai citit ziar/site etc, adica sa faceti comert/business, dar asta ati invatat la scoala ? Scuze pt domnii care nici macar pe la scoala nu au trecut. Si va numiti ziaristi ? Caragiale ar primi premiul Nobel fara ezitare, daca ar pitra sa scrie despre voi. Si cred ca ar cumpara "***" ***, *** De TV nici nu mai spun nimic, numai nonvalori, cancan, mediocritate mai gasesti cateodata cand aveti vreun subiect gen "Halep", dar nici atunci nu sunteti in stare sa va ridicati la nivelul ei. De ce mai promovati pe puscariasii din fotbal ? Luati bani de la ei ? Daca da, macar sa ne spuneti sa stim ! Sau nu aveti atata caracter... Nu m-as mira.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1194482063932090
Gigel Macovei  •  14 Iulie 2019, 23:04

Acest personaj cunoscut sub pseudonimul de MM întâi să se autoironizeze pe el însuși ținând cont de ,,istoria lui tumultuoasă plină de evenimente mai mult sau mai puțin plăcute".Ptr mine a fost,este și va rămâne un om fără coloană vertebrală,un om care a făcut pușcărie ptr ........,un ***,un *** și o simplă marionetă a unui patron.Cine se aseamănă se adună spune un vechi proverb.Forta FCSB

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mache01
mache01  •  14 Iulie 2019, 22:57

MeMe ironic? El nu tot din gelozie a lovit suporteru, ca facea ala dragoste cu fata sa?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează