FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // VIDEO Eugen Neagoe le răspunde suporterilor care i-au cerut demisia: „A fost o rușine de neimaginat și îmi asum tot”

FOTO: sporpictures.eu
FOTO: sporpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 23:34

Suporterii lui Dinamo i-au cerut demisia antrenorului Eugen Neagoe (51 de ani) încă de la începutul meciului pierdut la scor cu Viitorul (0-5), din prima etapă a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Antrenorul a recunoscut că echipa lui a trăit o umilință la Ovidiu și că nu are nicio scuză. Totodată, acesta a ținut să îi felicite pe jucătorii lui Gheorghe Hagi.

În ceea ce privește scandările ultrașilor prezenți la meci, Eugen Neagoe le-a transmis că nu va demisiona.

„Nu avem niciun alibi. Nu putem să vorbim despre absolut nimic. Într-adevăr a fost o rușine tot ce a fost pe teren în această seară.

Încă din primul moment nu m-au dorit (n.r. suporterii). Din ce îmi aduc eu aminte, de doi ani Dinamo nu a intrat in play-off si eu am spus că voi face tot ce îmi stă în putință să ajungem acolo.

În seara asta am trăit o umilință. Nu credeam că voi trăi așa ceva. 

Nu m-am gândit la demisie. Este primul joc. Într-adevăr, am pierdut într-o manieră rușinoasă, dar eu sunt convins că lucrurile se vor îndrepta. Urmează un meci important și cu o victorie astfel vor sta lucrurile și moralul jucătorilor.

Nu a mers absolut nimic. A fost o rușine și îmi asum tot ce s-a întâmplat. Îi felicit pe cei de la Viitorul. Bravo lor, au meritat! Au avut atitudine și ambiție, ceea ce le-am cerut și eu jucătorilor mei.

După golul doi, jucătorii nu au mai avut pic de încredere, au greșit toate mingile, nu au făcut marcaj, nu au făcut nimic. Viitorul a meritat victoria”, a spus Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport.

VEZI ȘI:

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Conform regulamentului, ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

 

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Nationala
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (45)
popescu222
popescu222  •  16 Iulie 2019, 00:03

Domnu' Dinu a zis la sfarsitul perioadei de pregatire ca totul e ok, bine ca a venit Neagoe sa repare ce a stricat Rednic. Da domnu' Mister, e o imbunatatire vizibila, mai ales in aparare.

doomsday100
doomsday100  •  16 Iulie 2019, 00:01
Postat de bigbolo pe 15 Iulie 2019, 23:56

O seara magnifica cand fcsb a luat tot 5-0. Ba, esti nebun!? :)))

pai una este sa primesti 5-0 in ucl de la echipa pentru care era dezastru daca nu trecea de Steaua si care are buget de sute de ori mai mare decat tine si alta este sa primesti 5-0 de la o echipa cu buget de salarii mai mic decat tine. mai mult aia de la city abia in ultimele 10 minute ne-au dat cele 2 goluri. adica ***? voi treceti prin cele mai crunte umilinte in ultimi 15 ani si tie iti arde tot de Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  16 Iulie 2019, 07:13
Postat de Silviu Stochita pe 16 Iulie 2019, 03:39

Parca ne incalzeste cu ceva autocritica asta. Si ce sa zic s au demoralization iar floricele alea de fotbalisti. La saiba, la arat, la strand prorumb, whatever ca mi s a lot de miralul lor de fandosite

Bai frate, ce a batut Viitorul la ei...auzi 5-0 !!! Dinamo ese varza totalaaaaa !

Vezi toate comentariile (45)
Comentează