FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL 1-1

ASTRA GIURGIU - VIITORUL 1-1 // Gică Hagi, supărat din nou după meci: „Altă întrebare! Voi sunteți tot timpul cu cearta”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 23:28

Gheorghe Hagi (54 de ani) a fost din nou savuros, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a șasea a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

Întrebat despre schimbările efectuate la pauză, Hagi a reacționat imediat: „Vă rog frumos altă întrebare. De ce ai schimbat la pauză? De ce ai făcut aia? Pentru că sunt antrenor”. 

Apoi, Hagi a fost întrebat dacă și-a certat jucătorii după acest meci. Nici reporterul respectiv nu a scăpat: „Voi sunteți tot timpul cu cearta. Pe tine te-a certat tăticul? Nu. Le-am spus ce au de făcut”.  

Nici întrebarea legată de absența lui Eric nu a scăpat netaxată: „O să îl vedeți când o să vreau eu. E accidentat, dar apare când vreau eu”.

În ceea ce privește partida, „Regele” a avut cuvinte de laudă la adresa adversarilor și, în ciuda rezultatului de egalitate, consideră că cele două echipe au arătat un joc bun.  

„Cred că fiecare echipă a vrut să câștige, dar am făcut puțin în ultimii 30 de metri. Eu mă așteptam la victorie și, din păcate, nu a venit. Vom analiza.  Astra e un adversar bun, cu jucători tehnici, cu experiență foarte bună. Noi am băgat tineri. Mergem pe drumul nostru.  

Jucătorii când nu joacă bine încearcă să caute alibiuri, gazonul, tânțarii. Totuși a fost un meci bun”, a spus Gică Hagi, la Look Sport. 

VEZI ȘI:

Gabi Tamaș, spectaculos la revenirea în Liga 1: „Îmi dau palme când mă uit în urmă și văd ce prostii am făcut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
bombon
bombon  •  20 August 2019, 01:20

Hagi a completat: "Nu ne trezim. Vai de mama noastra. O sa ne bata si oricine. De ce ? Pentru ca internet. Istoria României spune ca suntem latini. Pe mine ma doare. Eu nu compun, eu sunt un tip pragmatic gramatical. Asta sunt! Îmi place subiectul si predicatul. Va dau iar o bomba... de judecata!. Tac din gura ca daca o scot e bomba: un lider e un conducator, care te face când tu, unde stai tu, tututor va e mai bine. Ne este foarte greu, dar usor nu e... E perioada de iarna. Iarna-i grea, e complicata, nu noi facem vremea. Fotbalul se joaca afara. Fiecare poate sa aiba un stil, dar mingea nu poate sa stea sus, mingea e jos, noi jucam cu picioarele. De aceea se sparg capetele Eu nu stau la coada, nici pe lista, lista eu nu pot sa fiu pe lista, ori sunt ori nu sunt."

dinamo100
dinamo100  •  20 August 2019, 07:31

De aia Hagi nu va rezista niciodata la un alt club decat cel propriu! El nu este in stare sa-si explice actiunile intr-un mod civilizat, explicit. El nu stie sa vobeasca si in plus e orbit de un orgoliu imens. La ce club si-ar permite sa spuna ca tine un jucator pe banca "atata timp cat vreau eu"?! Doar la clubul propriu...

gingiehan
gingiehan  •  20 August 2019, 00:55

Gicuta viseaza sa castige campionatul pentru a pune manuta pe bonusul din grupele Champions, rateurile il fac rosu ca un rac si agresiv cu oricine. Mai nene, ti-a spus cineva ca incepi sa semeni tot mai mult cu patrupedul piperian? Si ala era potolit la inceput, acum nu-l mai tii decat cu lanturile, tu mergi in aceeasi directie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează