FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV // VIDEO Anamaria Prodan către reporterul GSP: „Dacă mă enervez și-ți dau un pumn, ce faci?"

Articol de , , - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 14:00

A fost probabil știrea anului în fotbalul românesc. În vara acestui an, Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa în figură, la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2. 

Pe finalul anului, Anamaria a vorbit pe larg, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, despre acest subiect.

"Nu cred că gestul asupra lui Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta... Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze... I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o", a zis Ana.

"Iubesc fotbalul, boxul, UFC. Dacă mă enervez și știu cât de vulcanică sunt și nu-mi convine ceva, probabil am scăpări și dau în oricine. Sau înjur. Așa sunt... Mai birjar, câteodată! Sunt crescută în fotbal"
Anamaria Prodan, agent jucători

Acesta a dat o replică tuturor celor care au atacat-o pe marginea acestui subiect. 

"Am citit că lumea zicea că «Trebuia bătută!», «Trebuia omorâtă!», «Călcată în picioare!». A fost o lecție de viață pe care el a dat-o tuturor bărbaților... Mai e unul Maimuțică, cum îl cheamă? Care era cu Huidu. Așa, Găină... M-au sunat o gămadă de prieteni că «Domne, că e un fătălău, un băbălău!». Nu, ăsta e un fătălău dacă pe un post de radio național poți să fii cu astfel de argumente. Bărbatul e făcut să aibă grijă de femeie, să îi suporte toanele și nervii. Fiecare a mai luat o palmă... De la mama, de la profesoară... Am avut discuții cu Alexa, foarte multe după acest episod", a mai declarat impresara.

"Eu am cel mai frumos, mai deștept și cel mai cel bărbat din fotbalul românesc! Eu sunt căsătorită cu numărul 1 din fotbalul românesc. Dacă l-am lovit pe Laur? Nu... El când se uită îngheți! El are o privire așa..."
Anamaria Prodan, agent jucători

Anamaria Prodan: „Alexa nu este amantul meu!"

Anamaria Prodan a comentat și speculațiile conform cărora ar avea o relație extraconjugală cu fostul antrenor al Astrei. "Poate terminăm odată discuțiile astea! Alexa nu este amantul meu! Nu am avut relații cu Dan Alexa. Cum n-am avut cu antrenorii sau jucătorii pe care i-am manageriat". 

VIDEO "Lumea l-a luat pe Hagi drept nebun, dar n-au curajul s-o spună!"

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (38)
romeverest
romeverest  •  21 Decembrie 2019, 23:51

Cu cat se scuza mai mult, cu atat de mult se acuza !! Asta traieste in alta lume si are impresia gresita ca toata lumea este prosta, iar ea debordeaza de inteligenta. Doar nu credeti ca nu-i normala la cap ca sa recunoasca amantlacul ala penibil cu Alexa !! Ne spune ca a crescut in fotbal ? Care fotbal, poate cel de sala, pentru ca a fost casatorita prin America si pana sa-i strice casa lui Reghecampf nu auzise nimeni de ea !! Chestia aia cu nr.1 in fotbalul romanesc, referindu-se la barbat-su, sau Dumnezeul fotbalului dun Germania, sunt aberatii ce pornesc dintro minte bolnava. Ar trebui sa stea linistita pentru ca imediat barbat-su va din nou dat afara de la arabi, asa cum a patit la Al Hilal si Al Wahda !!

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  21 Decembrie 2019, 15:56
Postat de fantasma pe 21 Decembrie 2019, 15:41

Depinde de ce “lume” vorbești...

O lume a mediocritatii, a tupeului bazat pe influenta, a legii celui care are oo mai tari si mari, a junglei , a meschinului, a promovarii incompetentei, a legii banului, a nepasarii, a lipsei de onestitate, de corectitudine, si de realism. Mai exact, lumea in care traim.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  21 Decembrie 2019, 15:36

Cea mai sexi si buna femeie din lume. Visul oricarui barbat. Frumusete debordanta, forme divine, suflet de zeita. Perfectiunea feminitatii.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează