FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Derby de România incendiar! Peluza Nord revine alături de FCSB la meciul cu Dinamo: „A venit timpul! Împreună pentru Steaua”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 04:31

Peluza Nord revine alături de FCSB. Totul s-a decis marți noapte după o ședință ținută de Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor steliști. 

După 5 ani în care au stat departe de conflictul FCSB - CSA, ultrașii Stelei s-au reunit după eliberarea din penitenciar a lui Mustață. După discuții care s-au întins după miezul nopții, galeria a decis că va susține echipa patronată de Gigi Becali. 

Peluza Nord a anunțat și primul meci la care vor fi prezenți pe stadion: Dinamo - FCSB! Astfel, episodul 176 din Derby de România se anunță a fi unul extrem de spectaculos, cel puțin în tribune.

+12 FOTO

„A venit timpul. Timpul ca familia Stelei să se întregească. Peluza Nord revine la meciurile Stelei începând cu meciul Dinamo - Steaua. Vom fi acolo, în peluză, împreună pentru Steaua. De acum încolo vom fi mult mai puternici!” 

Prezenți la un singur meci în 5 ani 

Ultrașii de la Peluza Nord au fost prezenți organizat pe stadion la un singur meci în ultimii 5 ani, în martie 2016, la derby-ul Dinamo - Steaua, în „Ștefan cel Mare”. Au mers însă doar pentru a se confrunta cu rivalii dinamoviști, scandând pe toată durata meciului împotriva „câinilor”. Nimic despre FCSB.

Aproape de revenire în mandatul lui Rădoi

Fanii Stelei au recunoscut că au fost aproape de a reveni lângă echipă atunci când Mirel Rădoi era antrenor al echipei. "Mirel a fost la negocieri cu generalii și au fost foarte aproape de înțelegere. Cei de la Armată își doreau 10% din încasările echipei lui Gigi Becali și atunci acest scandal s-ar fi încheiat. Rădoi le-a zis atunci că acest lucru este imposibil, pentru că nimeni nu garantează că Steaua va fi mereu pe profit. Le-a zis că le dă 10% din profit, însă au refuzat și așa s-a încheiat. Noi am vorbit cu Mirel Rădoi și am fi revenit dacă se încheia acest scandal. A picat totul și rămânem încă în stand by", spuneau atunci ultrașii Stelei.  

Match Preview CFR Cluj - FCSB

Citește și:

Peluza Nord revine alături de FCSB, după eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul facțiunii!

FCSB merge pe cel mai ostil stadion + „Arma secretă” joacă acum la CFR Cluj

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (62)
144258713378047
Popa Virgiliu  •  29 Ianuarie 2020, 11:39

Este o veste minunată și un semn de bun augur revenirea galeriei autentice a Stelei lângă echipă !Este evident că, aiureala cu vânturarea de clone și surogate, va înceta curând. Steaua București, cea mai mare echipă de fotbal românească, din toate timpurile, va redeveni curând ceea ce n-a încetat nicicând să fie... Echipa de lângă sufletul a milioane de oameni din România și de pretutindeni! Toți neaveniții, toți "michimaușii", toți talpanii, boroii și pescuitorii în ape tulburi, va trebui să înțeleagă că trebuie să-și dea jos labele de pe acest simbol național autentic, care este STEAUA BUCUREȘTI ! Fcsb = Steaua !

napocarrepublic
napocarrepublic  •  29 Ianuarie 2020, 04:56

Sfarsitul trupei consoanelor se apropie .. sunt ultimile zbateri.. Talpan erou national

dobrescun
dobrescun  •  29 Ianuarie 2020, 09:20

Gheorghe Mustaţă, infractor recidivist, a fost închis pentru nişte "nimicuri", tentativă de omor şi şantaj prin taxe de protecţie. Omul potrivit la locul potrivit, lângă alţi doi puşcăriaşi, ciobanul şi memeluşul.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează