FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2. VIDEO Dugandzic și Keyta apropie formația din Moldova de Europa League! Clasamentul actualizat

Dugandzic a deschis scorul în minutul 15,
Dugandzic a deschis scorul în minutul 15,

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 20:00 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 11:18

FC Botoșani s-a impus în deplasarea de la Mediaș, scor 2-0, și urcă provizoriu pe locul 4 în play-off.

FC Botoșani continuă cursa spre locurile de Europa League. Moldovenii au egalat în acest moment FCSB, formația de pe locul 3. 

Trupa lui Marius Croitoriu a început ideal partida de astăzi. Dugandzic a deschis scorul în minutul 15, cu un șut in interiorul careului, și a ajuns la 8 goluri în 8 partide jucate pentru FC Botoșani. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 35. Keyta a pătruns în careu din flancul stâng, și-a făcut mingea în interior și a șutat frumos la colțul lung.

Gaz Metan - FC Botoșani 0-2

Marius Croitoru: „Abia așteptau să ne facă praf! Așa e când te pricep la fenomen”

Gaz Metan - Botoșani, echipele de start

Gaz Metan: R. Pleșca - M. Butean, M. Constantin, Șt. Popa, De Moura - Fofana, Droppa - Sg. Ciocan, Chamed, Velisar - Sg. Buș Rezerve: Al. Popa - N. Roșu, R. Romeo, Drăghici, Trif, Ely Fernandes, Nicula, Ed. Avram, Juel Nielsen Antrenor: Dusan Uhrin 

FC Botoșani: Ed. Pap - Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu - Papa, Ed. Florescu - Ofosu, Carlone, H. Keyta - Dugandzic Rezerve: Hankic - Patache, Cîmpanu, Ashkovski, Hristovski, Mendoza, Baxevanos, Ebenhofer, Holzmann Antrenor: Marius Croitoru 

Stadion: „Gaz Metan”, Mediaș 
Arbitru: Horațiu Feșnic / Asistenți: Alexandru Cerei, Gero Szabo

Clasament play-off Liga 1:

Programul rundei #5 din play-off:

Citește și alte știri despre play-off-ul din Liga 1:

Ce urmărește, de fapt, Gigi Becali în conflictul cu Bogdan Planic: „Nu e vorba de bani sau de răutate, dar vom cere asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
gata_cu_fecesebeala
gata_cu_fecesebeala  •  26 Iunie 2020, 21:44
Postat de thefighterisback pe 26 Iunie 2020, 21:28

bah sincer,nu stiu care dintre noi doi este prost daca tu crezi ca botosani termina peste Steaua din liga 1 la final. Steaua din liga 1 in cel mai rau caz termina pe locul 2. sa crezi ca pierdem cupa cu sepsi cand aia joaca slab spre foarte slab(doar cu voi si-au permis sa va umileasca). nu uita ca sepsi nu a fost in stare sa bata sibiul,care a pierdut 2 meciuri la rand. repet,tu trebuie sa iti iei rapid medicamentele. deci gaz metan medias daca batea trecea peste Steaua din liga 1 si botosani daca bate nu trece peste Steaua din liga 1 dar tu tii cu botosani? wtf? ***.

Când afirmi că FC FCSB termină in cel mai rău caz pe locul 2, praftic ne spui că ești prostul site-ului. Locul 2 e al Craiovei, cap de melc. Și Botoșani are toate șansele să termine peste voi dc vă vor bate în meci direct. Nu mai bate câmpii că vai Doamne ce bine că nu a bătut Gaz Metan. Se vede că ți-e ciudă că a bătut Botoșani. :))

catalynn
catalynn  •  26 Iunie 2020, 22:33
Postat de thefighterisback pe 26 Iunie 2020, 22:23

la ce umilinta inumana ai suferit ieri ma surprinde ca mai poti srie si nu ai paralizat. botosani sa fie peste noi cum? crezi ca o sa ne bata? deci anul trecut faceai non stop propaganda cum ca botosani sa nu ajunga in playoff ca sigur pierde cu Steaua din liga 1 si acum spui ca o sa termine peste noi cand si cu un meci mai mult tot nu suntpeste noi? iar treaba cu csu este o gluma buna,daca clona csu nu bate pe cfr in meciul direct stergem cu csu pe jos si trecem peste ei. chiar crezi ca nu putem bate csu?

Bai Vansoitane, umilința mai inumana decât sa pierzi un pariu ca ăla făcut cu Sadiku pe 13 Decembrie când “ai dat in scris” ca Sepși ia bătaie de la Dinamo și ca meciul e blat iar dacă bat “ungurii” nu mai intri aici NU exista! Tu crezi ca bateți!? Dacă da, atunci sigur pierdeți! Tu dacă faci pariu de exemplu ca mâine dimineața răsare soarele mai mult ca sigur dacă te aude ăla se va ascunde după Luna și va refuza sa răsară! Atât ești de prost! :-)))))

catalynn
catalynn  •  26 Iunie 2020, 22:25

Succes Astra! :-))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează