FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo cere întreruperea campionatului! Bogdan Bălănescu anunță apocalipsa la club: „Suntem aproape de desființare!”

Dinamo, prin vocea lui Bogdan Bălănescu, a cerut întreruperea Ligii 1!
Dinamo, prin vocea lui Bogdan Bălănescu, a cerut întreruperea Ligii 1!

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 19:59 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 22:10

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a cerut întreruperea Ligii 1 după ce 6 dintre fotbaliștii „câinilor” au fost depistați poztiv cu COVID-19!

„Este o situație extraordinar de grea. Suntem aproape de desființarea acestei echipe. Nu cred că este logic ca în momentul în care îți lipsesc pentru 2 săptămâni, până la finalul campionatului, 6 jucători, mai mult de 30% din echipă, să poți să mai continui competiția. 

Să se întrerupă campionatul. Nu mai poate continua. Cum poate juca o echipă fără 6 jucători? Nu am mai vorbi de meritul sportiv pe teren. Să găsim o soluție vizavi de sistemul competițional de sezonul viitor”, a declarat Bălănescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Conform sport.ro, Academica Clinceni, Sepsi Sf. Gheorghe și Poli Iași susțin inițiativa propusă de Bogdan Bălănescu.

Ar trebui să ne gândim la pierderile pe care le-ar avea televiziunile. Ar trebui să facem tot ce ne stă în putință pentru a termina acest campionat. Cred că ar trebui să jucăm toate meciurile, până la final - Gică Popescu, președinte Viitorul

6 cazuri de coronavirus la Dinamo

Dinamo trebuia să o înfrunte azi pe Chindia Târgoviște, de la ora 19:00, într-o partidă restantă din play-out, însă „câinii” întâmpină noi probleme din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar meciul de azi a fost amânat!

În acest moment, 3 jucători ai lui Dinamo au fost internați la „Matei Balș”: Răuță, Fara și Popescu. Surse din cadrul echipei susțin că oficialii lui Dinamo au considerat că e mai bine pentru toată lumea să fie internați pentru supraveghere, având în vedere că aceștia au acuzat dureri și stări mai accentuate de oboseală.

Ceilalți trei sunt pe semnătură acasă: Vali Lazăr la Ploiești, iar Mrzljak și Grigore la București. Restul jucătorilor de la Dinamo sunt în izolare și așteaptă să vadă dacă au voie să se antrenze în grup și să vadă când se pot testa.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Un fotbalist de bază al lui Dinamo, ofertat în direct la TV de patronul unui club din Liga 1: „Este senzațional, îl aștept la mine!”

Cristi Borcea distruge unul dintre starurile lui Gigi Becali: „Nașul vrea 20 de milioane, dar nu aleargă trei metri. Nici 200.000 de euro n-aș da, nimic!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (190)
casa_regala_duar_dinamo
casa_regala_duar_dinamo  •  16 Iulie 2020, 20:19

Piscitelli - neplatit, a plecat; Mamoutou N'Diaye - international din Mali, nefolosit tot sezonul si neplatit - a plecat; Ioan Filip - neplatit, a plecat ; a cui e vina, Balanescule, ca voua va fug jucatorii ?

babacloanta
babacloanta  •  16 Iulie 2020, 22:10

Pentru unii MUMĂ, pentru Dinamo CIUMĂ (ep. 2) Justin Ștefan, rudă cu Valeriu Argăseală, apropiat, apărător și fost angajat al lui Gigi Becali, apropiat și apărător al cuplului Prodan-Reghe, face această afirmație printre râsete: ”Cred că în momentul de față (hăhăhăăă!) Dinamo nu-și mai dorește să fie în finala Cupei României.” Toată lumea se întreabă pe unde au umblat jucătorii noștri și le inventează petreceri și trasee, dar nimeni nu se întreabă de ce am fost arbitrați de un George Găman care era pozitiv... Nimeni nu se întreabă de ce toate tunurile sunt puse pe Dinamo, tocmai acum când le-am dat cu regulamentele în cap și FRF nu mai poate să ofere Cupa României jupânului Gigi... Lupta noastră care îi pune pe toți pe jar, se desfășoară aici: www.programddb.ro Și luptăm până la capăt!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  16 Iulie 2020, 21:00

Mda, conform ROAF si Regulametului de Fotbal Mondial si Romanicesc, punctul 6, alineatul b(bolnavi): In cazul in care 6 fotbalisti de la o echipa care se vinde pe un euro, vor fi gasiti pozitivi cu covidul, acea echipa nu va mai participa la niciun meci si va fi desemnata campioana, fara drept de apel la TAS sau MAS. Totodata, echipa, mai ales daca e patronata de Negoita si se vinde la espanioli, va participa direct in grupele Champions LEAGUE din anul urmator. Deci, negru pe alb, scrie la regulament ca Dinamoul e campioana. Iar in Anexa la punctul T, de la tampomani, scrie ca DACA, in Champions League, se vor imbolnavi alti jucatori de covidul, dar doar de la Dinamoul Bucuresti, niet Kyev, Moscva, Tirana sau Dresden, va fi declarata castigatoarea Champions League. Asa ca, hai cu sampania, sus cu Borcea pe Maibakul lui BietKali Gigisor, si sa inceapa petrecerea!

Vezi toate comentariile (190)
Comentează