FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI. Penalty suspect dictat de Marius Avram pentru campioana României » Scandalul zilei, alimentat de decizia arbitrului

CFR Cluj a deschis scorul din penalty cu FC Botoșani +8   FOTO
CFR Cluj a deschis scorul din penalty cu FC Botoșani

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 22:13 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 15:26

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI. În minutul 40, ardelenii au primit un penalty controversat, din care Ciprian Deac a deschis scorul.

Urmărește AICI meciul CFR Cluj - FC Botoșani

Michael Pereira a căzut în urma unui duel cu Denis Haruț, iar centralul Marius Avram a indicat punctul cu var.

Din primele imagini, se poate sesiza un contact între cei doi, însă jucătorul CFR-ului pare că forțează căderea.

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI. Penalty suspect primit de campioana României

+4 FOTO

Capturi TV Telekom Sport

Înainte de faza penalty-ului, botoșănenii au făcut și henț în careu, la Papa:

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI. Penalty suspect dictat de Marius Avram pentru campioana României » Scandalul zilei, alimentat de decizia arbitrului


„Din punctul meu de vedere, e henț și trebuia dictat penalty”, a declarat fostul arbitru internațional Constantin Zotta la TV Telekom Sport.

Arbitrul de la CFR - Botoșani, Marius Avram, are de luat 130.000 € de la ardeleni

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI. Penalty suspect dictat de Marius Avram pentru campioana României » Scandalul zilei, alimentat de decizia arbitrului

Gazeta Sporturilor a aflat că Marius Avram i-a împrumutat o sumă imensă unuia dintre oficialii CFR-ului. Mai precis lui Mikloș Nagy, fost asistent FIFA, care până în urmă cu 3 ani a fost coleg cu Avram în arbitraj și chiar au făcut parte din aceeași brigadă la multe jocuri. 

Suma pe care Avram i-a oferit-o a fost de 130.000 de euro, bani pe care Nagy încă nu i-a returnat. Împrumutul apare inclusiv în declarația de avere pe care Marius Avram a făcut-o publică în momentul în care a fost angajat la Ministerul Economiei, în decembrie 2019, în funcția de consilier al lui Răzvan Pârjol, secretar de stat în ministerul de resort.

Vă dați seama dacă face Avram două greșeli în favoarea lor diseară? Bine, Avram oricum greșește mereu în favoarea lor
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, înainte de meciul cu CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cine ar trebui să fie campioană dacă s-ar întrerupe Liga 1? Un profesor doctor de la ASE face analiza, pentru GSP: cum arată clasamentul final

Păcăleală egală cu retrogradarea? Dinamo e la pământ: lovitura care poate îngropa clubul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (48)
petrep
petrep  •  28 Iulie 2020, 23:36

arbitraj execrabil, avram pe fata cu cfr...cu un arbitru corect la mijloc, cfr-ul aveau cel putin 3-4 oameni eliminati azi. Faulturi dure, cu nemiluita, dar pe care "arbitru uefa" avram nu vrea sa le vada, cerseli de 11 metri nesanctionate cu galben, fragmentarea la maxim a meciului, fluierand in favoarea cfr-ului faulturi inchipuite, lovituri directe date cadou (din nou, pentru faulturi pe care numai el le vede!). Sper din tot sufletul sa ia titlul altcineva anul asta (Craiova, Astra, nu conteaza) chiar nu cred sa mai fi fost vreodata in fotbalul romanesc o echipa mai urata, cu un "fotbal" mai scarbos decat ce joaca ordinarii si simulantii astia de la cfr. Binenteles ca sper degeaba, au prea multi arbitri de partea lor, le mai baga un titlu in buzunar, cum le-au mai bagat.

nenea007
nenea007  •  29 Iulie 2020, 10:24
Postat de suporterucv pe 29 Iulie 2020, 00:26

Numai asa putea castiga azi CFR-ul, asta e clar !! Cu o echipa a Botasaniului total demotivata si cu un 11 m inventat !! Nu-i nimic nou la CFR. Sa vedeti vineri cu FCSB partea a 2-a !!

Un prazar s-a gasit sa comenteze despre penalty-uri...:)... Ma, dar chiar nu va prinde deloc rusinea?! Cu 10 (zece) puncte facute cadou de arbitri doar in play-off INCA mai comentati?!... Cand s-a impartit rusinea se pare ca erati plecati la prașit...:)...

amicu
amicu  •  28 Iulie 2020, 23:03
Postat de clarvazatorul pe 28 Iulie 2020, 23:01

Moflea, cand e vorba de coruptie in sanul CFR-ului sau al Viitorului, sau al Dinamo-ului tau... NU MAI STRIGI? Zi! Avram l-a imprumutat cu 150 de mii de euro pe Miklos Nagy de la CR Cluj. Penalty absolut gratuit, ca sa nu mai zic ca Botosaniul se preda. Cum e? Tot cu FCSB-ul s-a predat sezonul acesta Botosaniul sau cu CFR CLUJ? Si sa nu uitam ca Universitatea Craiova a introdus juniorii cu Viitorul, facand-o pe FCSB sa piarda titlul. Nu ma astept de la voi sa vedeti sau sa fiti corecti..!!!

Și Botoșani sau Astra nu s-a predat Cluj Craiova? Hai sa ne luăm pe toate la.puricat. orice nu ne convine le considerăm blaturi. Ok?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează